Dnevni horoskop za četvrtak, 10. avgust: Evo kome će se zvezde danas osmehnuti!

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za četvrtak, 10. avgust: Evo kome će se zvezde danas osmehnuti!

Pogledajte šta su vam planete pripremile za današnji dan.

OVAN

Tokom čitavog  dana  aktivni  su  aspekti koji  upućuju  na  finansijske dobitke. Saradnja sa Devicom daje uspešan poslovni dan. Drugi deo dana donosi rasterećenje i  bolju komunikaciju sa partenrom. Zdravlje bez većih promena, dosta dobro.

BIK

Bik nije raspoložen za nagle promene. Ne prijaju vam. Mislite da možete biti van dešavanja. Imate svoj cilj i put šta biste >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hteli da radite. Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u letargiju. Osvežite svoj život nekim sportom.

BLIZANCI

Razmišljate o privatnom poslovanju. Mislite da ćete biti boljeg raspoloženja i sreće ako nešto svoje pokrenete. Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Proverite krvni pritisak.

RAK

Nova ponuda posla. Vreme će pokazati šta je dobro za vas. Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju i manje nervoze unose u zajednicu. Ne blokirajte sami sebi energiju, nije dobro za rad organa u stomaku.

LAV

Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko upićete emocije. Budite realniji prema saradnicima. Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti. Mislite na svoj vid.

DEVICA

Intenzivno druženje sa prijateljima daće  razmišljanje o promenama ali se to neće odigrati brzo već je pokazano samo kao ideja. Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. Potrebna je regeneracija organizmu kroz fizičke vežbe.

MESEČNI HOROSKOP za AVGUST: Evo za koga je ovaj mesec na poslovnom planu poseban i ko će se zbližiti na odmoru

VAGA

Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti. Neodlučni ste. Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne?! Čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

Važni  kontakti sa uticajnim i moćnim  osobama daju  prosperitet ovom sazvežđu i  put ka ostvarenjeu cilja. Uvećanje finansija u drugoj  polovini dana. Dobar dan za ljubav. Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom.

STRELAC

Važan dan za sve one koji imaju poslovni sastanak sa strancima. Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima organske hrane ili neke druge proizvodnje. Strelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite.

JARAC

Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. Dobar dan za novac.  Dobar dan za porodicu i decu. Srećni ste kada su vaši voljeni oko vas. Smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

Imate jaku mentalnu snagu da pokrene sve što zamislite, iskoristite bogate unutrašnje resurse. Partner ponekad zahteva previše od vas. Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko vi smatrate da to treba da radite. Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.

RIBE

Dobro ste spremni za posao koji vam se nudi. Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno. Sviđa vam se jedan Lav. Mislite da možete sa njim da igrate na kartu preterane nežnosti, tajnovitosti. Morate da pokažete i izvestan ,,agresivni“ deo sebe. Više akcije. Umor vas stiže.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.