Dnevni horoskop za 11. oktobar: Vage spremne za novu ljubav, Jarčevi očekuju poziv

Izvor: Story, 10.Okt.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 11. oktobar: Vage spremne za novu ljubav, Jarčevi očekuju poziv

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

foto: Profimedia

Ovan

Danas se osećate uznemireno, možda zato što znate da treba nešto da uradite što već neko vreme odlažete. Imate previše odluka pred sobom, i to je ono što vas sputava. Ipak, kada se rešite nedoumica očekuje vas plodan period.

Bik

Uspeh je pred vama. Bilo da se radi o emocijama ili poslu, dobra komunikacija vodi vas do zvezda.

Blizanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Očekivali ste potvrdu od nekog? Možete odahnuti, jer ona stiže. Vaš vredan trud nije prošao nezapaženo a samopouzdanje vam je s pravom poraslo. Uživajte u postignutom.

Rak

Ljubav, novac, karijera, sve vam dobro ide. Ipak, težite novim ciljevima, možda edukaciji ili drugim stvarima koje će vas duhovno ispuniti. Za sada se zadovoljite dosadašnjim uspesima, za sve postoji trenutak.

Lav

Spakujte se i promenite mesto boravka. Makar samo otišli na selo, dan dva bekstva učiniće čuda za vas.

Devica

Dobijate nove ideje na polju karijere, a sa partnerom komunicirate bolje nego ikada. Vodite računa da pokazujete dovoljno interesovanja za druge, jer samo tako će plodan period potrajati.

Vaga

Prepuni ste energije i spremni za avanturu. Put je dobra ideja i ispuniće vas zadovoljstvom koje trenutno ne dobijate na poslovnom planu. Ko zna, možda vam se smeši i nova ljubavna avantura!

Škorpija

Sa partnerom ste bliži nego ikada. Delite iste ciljeve i snove, a strast među vama ne jenjava. Iskoristite povoljan period kako biste se zbližili još više i neki od vas bi mogli uskoro uploviti u bračnu luku.

Strelac

Sreća trenutno leži u okviru vaše porodice. Okružite se najmilijima i uživajte u njihovom društvu, ili u dolasku nekog od prijatelja. Ideje koje dobijate zapišite na papir, jer mogle bi vam koristiti uskoro u poslovnom okruženju.

Jarac

Očekujte zanimljiv poziv. Možda nije onaj koji ste dugo čekali, ali svakako će vam otvoriti nove horizonte.

Vodolija

Vreme je da počastite sebe nekim šopingom ili odlaskom u bioskop. Zaslužili ste nagradu, ali ne opuštajte se previše, jer mogli biste iskusiti finansijske probleme na koje niste spremni. Ugodite sebi, ali umereno.

Ribe

Energije i entuzijazma vam ne manjka, iskoristite to u svoju korist. Ovo je momenat da se dokažete na polju karijere. Razmislite o svojim opcijama.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.