Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 19. do 25. maja

Nedeljni horoskop za vas piše astrolog Vladimir Vlajić...

OVAN

Otvaraju vam se mnoge nove mogućnosti. Možete brzo realizovati ono što ste zamislili u prethodnim nedeljama, a mnogi Ovnovi mogu dobiti i očekivano unapređenje. Računajte na to da će vam svakodnevica biti pomalo haotična. Često ćete odlagati i prilagođavati svoje obaveze nekim novonastalim okolnostima. U vašem poslovnom okruženju se nalazi neko ko vam je interesantan. Neki zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << put ili projekat u kome biste bili usmereni samo na tu osobu u vama može probuditi bujicu strasti. Mnoge stvari nećete moći da kontrolišete, ali je savet da se na neki način unapred pripremite.

BIK

Tražite nove podsticaje, a opet sami niste spremni da ispratite promene koje se sada samo tek naglašavaju. Slobodno vreme koje imate na raspolaganju iskoristite kreativno. Mnogi kontakti koje napravite tokom ove nedelje biće vam biti korisni. Budite strpljiviji i tolerantniji jer kada počnete da se nervirate, teško ćete se zaustaviti. Ovo je period kada možete da izgladite neke nesporazume sa partnerom i krenete dalje. Akcenat je na komunikaciji i međusobnom razumevanju vama bitnih motiva za funkcionisanje ovog odnosa. Slobodni Bikovi mogu jedno poznanstvo da pretvore u emotivnu priču.

BLIZANCI

Izbegnite privatne kontakte sa poslovnim saradnicima tokom ove nedelje. Situacija se menja od sredine nedelje i vi polako počinjete da uviđate šta to treba promeniti da biste polako krenuli ka zacrtanom cilju. Očekuju vas interesantni kontakti i nove ideje koje su realno ostvarive. Slobodni Blizanci će razmišljati o nekim nedavnim poznanstvima. Da li ćete ući u vezu sa nekim, zavisi od vas, ali u svakom slučaju ne vidite neke duže perspektive tog odnosa. Opustite se i dajte sebi šansu da vas neko fascinira. Zauzeti Blizanci će u ovom periodu rešiti neke nesporazume od ranije.

RAK

Možete naplatiti neka zaostala potraživanja ili će vam neko vratiti neku uslugu koju vam na neki način duguje. Na vama je da ne izgubite iz vida šta ste počeli da radite. Odnos sa nadređenima vam je klimav. Savetuje vam se da izbegavate svađe pošto na vas neće delovati konstruktivno. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga na putu do ili sa posla, u prevozu ili na stanici. Taj susret će vas pokrenuti da maštate, ali povedite računa šta je tu realno. Veza nije loše položena, ali vi sami tu stavljate neka ograničenja. Možda upravo time što sklapate sliku partnera samo prema svojim željama.

LAV

DEVICA

Finansijski status vam se popravlja, ali će vam faliti novca za nešto što ste planirali. Pune efekte onoga što trenutno radite ćete ipak osetiti u drugoj polovini januara. Nemojte se baviti problemima drugih, naročito ako se ti isti problemi ponavljaju. Prijaće vam promena koja se dešava od utorka. Ukoliko ste slobodni, može vam se udvarati neko mlađi iz okruženja koga poznajete preko prijatelja ili posla. Verovatno do sada niste obratili pažnju na ovu osobu, ali vreme je da se probudite. Možda će vam sve u početku delovati jako čudno, opustite se i dajte sebi šansu da se oboje pokažete u pravom svetlu

VAGA

Budite promišljeni i ozbiljni u pristupu onome što ste sebi stavili u zadatak. Ako ste u dilemi, tražite pomoć. Vaša prijatna spoljašnjost i lepi maniri vas takođe u jednom trenutku mogu izbaciti u prvi plan i olakšati vam neke svakodnevne obaveze. Izbegnite svađe sa Škorpijama i Jarčevima. Slobodne Vage imaju priliku da uđu u vezu sa osobom prema kojoj osećaju magnetnu privlačnost. Biće tu nešto komplikovano u vašem odnosu. Ili igra koju ste pokrenuli uz obostranu saglasnost ili to što postoji značajna razlika u godinama između vas i partnera.

ŠKORPIJA

Mogu vam se javiti neki saradnici sa kojima dugo niste sarađivali ili će vas neke okolnosti u poslovanju ponovo usmeriti na njih. Škorpije koje se bave privatnim poslom mogu razmišljati o promeni poslovnog prostora. Ako vam se ponudi neki honoraran posao, prihvatite ga. Ako ste slobodni, moguć je interesantan susret u gradskom prevozu, na kraćem putu, u blizini doma. Taj susret može biti fatalan za vas. Naglašene su strasti i želja za obostranim uživanjem. Kada se pogledi ukrste, a telo zatreperi, nema potrebe za pričom jer sve je već rečeno samo jednim dodirom.

STRELAC

Vidno će se poboljšati vaš poslovni odnos sa saradnicima. Jedino vam nisu naklonjeni partnerski odnosi. Tu će se javljati rivalitet koji će vas podsticati na destruktivno ponašanje i jaku nervozu. Poslovna putovanja se mogu intenzivirati. Ako tražite posao, dobićete ga preko preporuke ili protežiranja. Slobodni Strelčevi će se osloniti na svoje unutrašnje osećaje. Nećete birati partnere prema fizičkom izgledu ili statusu, jednostavno ćete tražiti nešto specifično u vezi te osobe što će vas iznutra pokrenuti. Strelčevima koji su u braku savet je da ono što biste sada mogli reći neće se lako zaboraviti.

JARAC

Pokušajte da se opustite i prepustite da se stvari dešavaju mimo vas. Ne mešajte se u rasprave saradnika pošto verovatno nećete znati za sve okolnosti ili se tu nešto krije. Možete da budete nečija kolateralna šteta. Opravdano ste optimistični kada su finansije u pitanju. Prihvatite savet Strelca ili Vodolije. Slobodne Jarčeve će iznenaditi strasti koje će se pokrenuti. Fasciniraće vas osoba koja je jako uporna, fizički privlačna i puna samopouzdanja. Možda ćete sačekati ulazak u vezu, ali će se to svakako isplatiti. Jarčevima koji su u braku slede neočekivana porodična dešavanja.

VODOLIJA

Produktivniji ste u ovom periodu i to će vaši saradnici ceniti i nagraditi. Međutim, možete se izgubiti u nekim sistemima vrednosti, tu vam nedostaje balansa. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. Bikovi i Škorpije su vam dobri savetodavci. Slobodne Vodolije mogu se vratiti na neku staru emotivnu vezu. Pojaviće vam se osoba iz prošlosti sa kojom se desio nagli i burni prekid. Imate ideju da još jednom pokušate. Moguće je da ta veza i krene bolje, naravno ako ste se vi promenili i shvatili da partnera nije moguće menjati.

RIBE
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.