Izvor: Svet, 03.Sep.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaga – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša okolina. Tražite efikasniji način izrazavanja, kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju i odnos sa saradnicima. Važno je da oko sebe imate ekipu pouzdanih saradnika, jer kombinacija različitih strategija donosi pozitivne rezultate. Nakon nekih test situacija, shvatićete da napredujete veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brzo i da Vam se otvaraju nove mogućnosti za poslovnu afirmaciju. U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona pitanja. U periodu od 13. septembra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe i testove ili na polaganje ispita. U zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove ili ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. U naletu strasti ne želite da se emotivno vezujete ili birate smišljene izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u određenim situacijama. Mimo svoje volje ponavljate »poznate greške«. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške koje se dešavaju treba ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše potrebe i slabosti. Ako ste mladi ili slobodni, uporno pokušavate da ostvarite emotivnu vezu sa osobom koja ima drugačije afinitete. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Jupitera u dvanaestom, uz Merkura u Vašem sazvežđu, i Venere i Marsa u jedanaestom polju, ukazuju na nove mogućnosti rešavanja privatnih, imovinskih ili porodičnih dilema. Novi događaji nagoveštavaju da sreća i zadovoljstvo prozilaze iz odnosa sa bližom okolinom i uz naklonost voljene osobe. Uživajte u lepoti promena ili u ličnom trijumfu na različitim stranama. Pozitivan uticaj Marsa, Jupitera i SMČ donose dodatnu energiju i optimizam. Dobro se dobim vraća, sačuvajte pozitivnu orijentaciju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jarac – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Izvor: Svet, 03.Sep.2015

Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.