Rak – Horoskop za 2. april 2015.

Izvor: Svet, 02.Apr.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak – Horoskop za 2. april 2015.

Pogadja Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.
Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rak – Horoskop za 2. april 2015.

Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2015

Pogadja Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.