Horoskop za petak 30. april

Izvor: Press, 30.Apr.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za petak 30. april

Dnevni horoskop.
Foto:nezavisne.com
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Današnji događaji imaju neku pozadinu koja vama verovatno neće biti poznata. Zbog toga ne stajte ninačiju stranu i usmerite se na aktivnosti koje su vama lično bitne.
Ljubav: Emotivni deo postaje uzbudljiv. U večernjim satima se dešava gužva u kojoj treba da se pojavi vrlo interesantan muškarac. Verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će se puštati i neka glasnija muzika pa se nećete najbolje razumeti. Neko ko čestoputuje ili je izašao iz komplikovane veze. Zauzete pripadnice znaka imaju potrebu da osveže odnos. Možda partner neće moći do kraja da vas isprati.
Zdravlje: Pazite se virusa.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Usmerite se na trenutne poslovne aktivnosti i ne razmišljajte daleko unapred. Iskoristite sve prilike koje vam se nude. Može vam se ponuditi nešto iz prošlosti što ste propustili.
Ljubav: Slobodne pripanice znaka jednostavno zrače seksipilom. Može se pojaviti neko ko će prijatno vas iznenaditi. Međutim pazite, iza njegove misterioznosti može da se krije to da nije slobodan. Zauzete će obradovati partner.
Zdravlje: Dobro.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Ne trebate danas previše da rizikujete. Radite nekim ustaljenim tempom i ne dozvolite saradnike da vas uvuku u neke svoje probleme. Oprezno sa finansijama i dobro vodite računa ako nešto potpisujete.
Ljubav: U emotivnom delu se nalazite u ulozi onoga ko je ulovljen. Nije loše kada ste odabrani ali vam potencijalni partner ne izaziva poverenje. I to sa punim pravom. Ne gubite glavu ako upoznate nekoga ko vam se čini interesantnim. Zauzete trebaju da se opuste i dozvole partenu da vodi igru.
Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Postoji mogućnost da se nešto iskomplikuje sa jednim mladjim saradnikom. To bi vas samo nepotrebno iscrpelo. Što više ciljeve sebi postavite danas, to ćete biti produktivniji. Povoljnosti su vam vezane za papire i osobe na položaju.
Ljubav: Osećate izvesnu nesigurnost i ni sami niste sigurni kakve ciljeve sebi da postavite. Ponuda imate, samo još da konkretizujete šta želite. Zauzete priželjkuju zajednički put i beg od svakodnevice. Ne bi bilo lože da to nekako izgovorite.
Zdravlje: Dobro.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Danas nećete imati najbolju komunikaciju sa nadređenima. Imate dobre ideje ali ih ne prezentujete na pravi način. Najbolje bi bilo da počnete da planirate vikend i ne opterećujete se poslovnim obavezama.
Ljubav: Emotivno mislite na nekoga iz prošlosti ili vam se pojavljuje osoba koja liči na nekoga sa kim ste bili. Prisećate se neke svoje greške ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Zauzete su suviše štre u komunikaciji sa partnerom. Prvenstveno zbog nekih ličnih strahova. 
Zdravlje: Sklonost ka prehladama.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: I dalje ste skloni da se žrtvujete za druge i radite više nego što biste trebale. Prijaće vam nekakvo osveženje u vašem poslovnom okruženju koje se dešava oko podneva. Usmerite svoje misli ka konkratnim projektima koje trebate da završite danas.
Ljubav: Privlačite poglede interesantnih i naneki način originalnih muškaraca. Može vam se neko udvarati preko interneta ili sms poruka. Svakako vam nije dosadno ali znate da to nije ništa što bi moglo d vas pokrene na duže staze. Zauzeti imaju potrebu za zbližavanjem, pa ćete pokrenuti voljenu osobu.
Zdravlje: Dobro.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: I dalje vas žuljaju izvesne okolnosti. Nešto je nestabilno ili nepredvidivo. Svakako će doći do razrešenja tokom sledeće nedelje, samo budite strpljivi. Usmerite se na hobi ili honoraran rad. 
Ljubav: Potreban vam je osećaj bliskosti. Upravo zbog toga će slobodne pripadnice znaka praviti više kompromisa nego obično. I dalje ste u periodu kada trebate što više da izlazite pošto se tu dešavaju interesantna poznanstva. Zauzete mogu brinuti za partnera. Provedite dan van kuće. 
Zdravlje: Dobro.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Naročito sa mlađim i obrazovanim ljudima. Umete da nametnete svoju volju. Možete rešiti nešto što očekujete u proteklih par dana.

Ljubav: Prija vam nečija pažnja ali i dalje niste sigurni šta biste. Ne savetuje vam se da se oslanjate na prijatelje da biste doneli takvu odluku. Dajte sebi još vremena i slušajte svoju intuiciju. Zauzetim pripadnicama znaka je moguće razdvajanje od partnera. Verovatno zbog obaveza ili nekog puta.

Zdravlje: Odetljivo vam je grlo.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Danas možete raditi više nego što biste želeli. Svakako vam sve ide od ruke. Nemate razloga da brinete ali izbegavajte da poslujete sa prijateljima. Skloni ste da previše rizikujete i to može da vas košta. 

Ljubav: Na emotivnom planu ćete se prijatno iznenđivati. Interesantna poznanstva su vezana za neka čudna mesta ili situacije. Zauzetim pripadnicama znaka je ovo relativno miran dan. Možete da dobijete dobar savet partnera u vezi posla. 
Zdravlje: Dobro.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Razmišljate o rečima nekoga iz kruga saradnika. Danas se time nepotrebno opterećujete. Prija vam komunikacija sa perspektivnim ljudima. Povedite više računa u komunikaciji sa saradnicima koji su po položaju ispod vas. Oprezno sa novcem. 

Ljubav: Oslobađate se nakakvih osećanja koja su vas kočila. Otvoreniji se za suprotan pol. Možete se videti sa osobom koju ste iz nekog razloga eskivirali ranije. Zauzete pripadnice znaka mogu otići na zajednički kraći put.
Zdravlje: Mogući su vam bolivi u kolenima ili kičmi


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Priželjujete promene za koje znate da su blizu. Još malo budite strpljivi. Dobijate neke preliminarne dobre informacije. Nemate potrebe za nervozom.
Ljubav: Imate potrebu da dominirate u odnosu. Konkretizovaćete šta želite ili šta je to što želite da promenite. Kojeg god da ste statusa, danas vi birate. Možete ući i u tajnu vezu sa osobom koja vam se udvara već izvesno vreme.
Zdravlje: Moguća vam je prolazna aritmija. 




Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Odnosi sa saradnicima danas nisu najsajniji. Postoji mogućnost da nešto nepotrebno dramatizujete. Neke stvari ne možete da predvidite, samim tim i dalji tok poslova. Neko pokušava da vas ograničava i to je uzrok vaše trenutne nervoze. 
Ljubav: U emotivnom delu niste najraspoloženiji za neke preterane novine. Može se naći neko simpatičan ali se pre strastveno pokrećete. Ako priželjkujete avanturu na jednu noć - ovo je idealan dan za vas. Zauzete se mogu svađati sa partnerom oko finansija. 
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka.


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.