Horoskop za petak 28.11.2014

Izvor: BKTV News, 28.Nov.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za petak 28.11.2014



    Ovan
21.03 – 20.04         Generalno se dobro osećate, ali su moguće povrede različite vrste, sukob sa zakonom ukoliko za to postoji razloga, ali i unutrašnja nezadovoljstva. Ovo poslednje je najopasnije, jer se polako taloži i utiče na zdravlje. Psiha je na udaru, pa i sklonosti ka bolestima tog tipa. Vodolija vam naročito prija – okrenite joj se.
   
   
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />     Bik
21.04 – 20.05         Društvena crta karaktera je naglašena, pa nastojte da je ostvarite. Kad nešto sebi zadate, nema sile koja vas može sprečiti. Društvo istomišljenika prija, posebno ako vas vežu umetničke niti. Razmenjujete iskustva. Mnogi Bikovi započinju ljubavnu vezu: Lav je u pitanju.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Napetosti i stresovi u ljubavnom životu mogu dovesti do rastanka. Da li je partner prava osoba? Sumnjate da negde u proceni grešite. Najgore je što nemate hrabrosti da preduzmete konkretan potez, već se svađate i samo produbljujete agoniju. Potrebna vam je snaga da biste prevazišli problem, a trenutno je nemate.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Danas se osećate sjajno. Opuštate se posle mnoštva obaveza koje ste „sjajno odradili“. Na emotivnom planu počinje nešto lepo da se dešava. Planete malo kasne sa ispunjenjem želja, ali u vaš život unose ono što vam je najpotrebnije – ljubav. Ljubav, ah, ljubav!
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Lavovi shvataju tragičnost jednog odnosa, pa pokušavaju da iz njega izađu na što bezbolniji način. Biće teško, možda i teže nego što ste mogli da pretpostavite, jer iako sve ukazuje na to da je u pitanju loša kombinacija, da niste zadovoljni, nemate smelosti da podvučete crtu. Karma je učinila svoje.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Prepreka pred kojom se nalazite zahteva ulaganje energije kako biste je prevazišli. Postavlja se pitanje koliko je imate i koliko želite da savladate kriznu situaciju. Možda je grčevito držanje za problem poštapalica bez koje ne možete? Partner u datoj situaciji nije osoba koja vas podržava, što vas dodatno izluđuje.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Dan provodite okruženi ljudima, sjajem i luksuzom. Umetničke sklonosti su jake, estetske težnje još jače, pa vam smetaju sve situacije koje ne ispunjavaju vaše stroge kriterijume. Započinjete novu ljubavnu vezu ili učvršćujete staru. Važno je da se fantastično osećate i još lepše izgledate. Super!
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Sa partnerom nastaju sukobi i nezadovoljstvo. Pošto ste osetljiviji na njegove kritike nego inače, eto razloga za nervozu. Razmislite da li vam je to potrebno i da li možete nešto da izbegnete? Na izvesno vreme se distancirajte od njega, kako biste sa strane imali uvid u greške izazvane sopstvenim nehatom.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Zahvaljujući krajnje pozitivnom pristupu životu i rešavanju poslovnih problema, nalazite se u fazi sticanja imetka. Borba za zadobijanje moći i ugleda u onoj oblasti za koju ste zainteresovani trenutno se isplati. Sa Ovnovima i Lavovima provodite sjajne trenutke. Njihov doprinos nije za potcenjivanje.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Emotivniji ste nego što bi zaista trebalo da budete. Nalazite greške tamo gde ih nema. One se prvenstveno odnose na decu i partnera. Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije. Samim tim će i okolina biti zadovoljnija. Da li adekvatno ispoljavate sopstvene kreativne mogućnosti?
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Postoje moralne norme, zar ne? Iako ste po prirodi altruista, razmislite da li možda negde grešite, pa pokušajte da to ispravite. Pravda je spora, ali dostižna, tako da se mogu javiti posledice u vidu čira na želudcu, a kasnije i nešto ozbiljnije. Izbegavajte sukobe se Ovnom.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Želja za dominacijom je jaka. Pošto većina pripadnika znaka nije svesna sopstvenih slabosti, upada u probleme. Ukoliko ih nemate, znači da pripadate višem tipu, da u vama preovladava duhovna komponenta ličnosti. Materijalna strana je u tom slučaju zanemarena. Najbolje prolaze one Ribe koje nađu zlatnu sredinu.
   
 
Izvor:krstarica    
The post Horoskop za petak 28.11.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.