Horoskop za četvrtak 31.07.2014

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za četvrtak 31.07.2014

    Ovan
21.03 – 20.04        Trošite snagu na pogrešne stvari, tako da se nervirate. Da li se isplati? Koliko ćete od toga imati koristi? Odgovor je neizvestan, a da ćete imati problema ukoliko nastavite ovim tempom – evidentno je. Mogući su nasilni činovi i srčane smetnje.
   
   
    Bik
21.04 – 20.05        Burne emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << usmerene su ka prijateljima, i to zbog neslaganja. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i naprosto ih šokirate. To vam se često događa, jer niste svesni toga da im je neprijatno.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06        Pred vama je dan u kom se javlja želja za uspehom. Suočavate se sa izazovima koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način. Izolacija je jedino rešenje, jer sami morate da odradite ono što se od vas očekuje.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07        Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete i od tih događaja imati koristi, jer vas nagone na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što je razumno. Ako želite da se sačuvate, napravite distancu.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08        U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku planeta i krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09        Naporan rad u kom dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate i očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali. Bavite se istraživačkim radom i detaljima koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Danas se odmarajte u samoći.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10        Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Sve odluke donosite glavom, ponašajući se korektno i tolerantno. Pošto je potreba za redom izražena, trudićete se da oko sebe stvorite takvu atmosferu. Poslovi zahtevaju metodičnost i strpljenje.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11        Glavnog uzročnika svih svojih postupaka potražite u podsvesti. Posvetite više pažnje mentalnom zdravlju i počnite da razmišljate o sebi. Poslovi zahtevaju angažovanje, iznurivanje, što će se pokazati kao ispravno. Imate energije na pretek, ona se odlično obnavlja, pa je rad lek protiv nervoze.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12        Istrajni ste u rešavanju poslovnih zamki i jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Saosećajni ste i spremni da se žrtvujete. Mogući su zdravstveni problemi koji nisu za potcenjivanje, pa se savetuje lekarska kontrola.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01        Okruženi gomilom sveta, osećate se usamljeno. Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste razočarali u partnera. U njega ste previše ulagali, pa se osećate iznevereno. Ko se očara, taj se i razočara. Glavu gore, stanje je prolazno, dotična osoba ni izdaleka nije toliko surova.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02        Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj u tom smeru. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na finansije nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Samo kad bi vam dala malo mira?
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03        Prijemljivi ste za negativne događaje, jer tako razmišljate. Opasnost u vidu poslovnog kraha ili zdravstvenih problema postoji, ali i način da je izbegnete. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Biće lakše svima: i vama i okolini. Ne živite u prošlosti, izgradite budućnost.
   
The post Horoskop za četvrtak 31.07.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Horoskop za petak 01.08.2014

Izvor: BKTV News, 01.Avg.2014, 09:01

    Ovan 21.03 – 20.04        Nemojte se nervirati zato što se planovi ne odvijaju baš onako kako ste isplanirali. Ne budite nestrpljivi, kao po običaju, i hteti sve odmah. Morate se navići da stoički prihvatite i moguće zastoje. Pred kraj leta biće...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.