Dnevni horoskop za 6. 7. 2015

Izvor: 011vodič.com, 06.Jul.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 6. 7. 2015

Dnevni horoskop za 6. 7. 2015
Ovan
Danas nemate dovoljno entuzijazma da radite više od planiranog, ali biće bolje sutra. “Napunite baterije” sa porodicom, sa partnerom, ne trošite se na posao previše. Postavite prioritete.
Bik
Ne gubite vreme na nevažne stvari. Pokušajte da budete prijateljski raspoloženi prema bliskim ljudima. Ne dozvolite da ideje koje imate ostanu samo ideje, realizujte ih.
Blizanci
Ne gubite vreme na rasprave >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na poslu. Jako ste napeti. Budite praktičniji, ne zapostavljajte posao zbog probema u privatnom životu.
Rak
Ne nervirajte se ako sve nije savršeno. Gledajte svoja posla i pokušajte da se opustite. Ne pravite sebi pritisak zbog posla.
Lav
Pod stresom ste zbog novca. Budite prijatni prema drugima, ne pokazujte nervozu jer to neće doprineti ničemu. Mogući su iznenadni troškovi, ne kupujte danas ništa za dom.
Devica
Budite tolerantni danas prema drugima. Partner je napet i zahtevan danas. Ne zamerajte drugima postupke. Budite prijatni prema svima.
Vaga
Mogući su probemi na poslu. Niste zainteresovani da radite bilo šta, ali morate. Posle posla se odmarajte. Manje se “otvarajte” kolegama.
Škorpija
Danas bi trebalo više vremena da posvetite partneru. Jako ste dobro raspoloženi i romantični. Budite ljubazni prema drugima i ne trošite energiju na druge.
Strelac
Sredite dom danas. Ne prejedajte se, nije dobro da to radite na nervnoj bazi. Budite umereni u svemu.
Jarac
Ne pokazujte drugima da ste pod stresom. Potrudite se da budete smireniji. Pazite kome šta pričate i imajte u vidu da nisu svi iskreni.
Vodolija
Nemojte trošiti previše novca danas. Posvetite neko vreme svojoj porodici. Dobar je dan za poslovne dogovore.
Ribe
Držite se osnovnih obaveza. Ne dozvolite drugima da Vas nerviraju, jer ćete tako samo iscrpeti svoju energiju. Brinite više o sebi.
The post Dnevni horoskop za 6. 7. 2015 appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6 JUL: Rakovi sređuju emocije, Vodolije nalaze ljubav preko posla

Izvor: 011vodič.com, 06.Jul.2015

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6 JUL: Rakovi sređuju emocije, Vodolije nalaze ljubav preko posla. OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES. Danas su Ovnovi raspoloženi za razgovor i lako sklapaju nova poznanstva. Odnos u vezi je pozitivan.. BIK (21.4.- 21.5) TAURUS. Bikovi u svežim vezama danas mogu osetiti nezadovoljstvo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.