Dnevni horoskop za 30. april 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 30. april 2016. godine

Ovnu prija samoća, Biku treba bolja komunikacija, Blizance nervira komšiluk, Rak se zaljubljuje u Lava, Devici trenuto škripe finansije, Vaga povređena, Škorpija posvećena, Strelcu i Ribama stiže novac, Jarac deli dobit sa ortacima, a Vodolija puna entuzijazma. Ovo je današnji horoskop za 30.04.2016. godine.
OVAN Posao: Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rešenje vaši ortaci. Ne želite da se oslonite >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.
Ljubav: Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.
Zdravlje: Stomačni problemi.
BIK Posao: Ne razumete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobaveštenosti.
Ljubav: Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.
Zdravlje: Probadanje u predelu štitne žlezde.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.
Ljubav: Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.
RAK Posao: Preduzetnički duh vam daje veći zamah nego što ste očekivali. Pokušajte da se potrudite i privedete svoje obaveze do kraja. Saradnja sa Devicom ili Jarcem može biti dosta dobra.
Ljubav: Zaljubićete se u jednog Lava. Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.
Zdravlje: Stomačni virus.
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.