Jarac, horoskop za maj 2017: mesec privlačnosti i pogrešne procene

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarac, horoskop za maj 2017: mesec privlačnosti i pogrešne procene

Ukoliko su vam potrebna sredstva za novi projekat ili poslovni poduhvat, maj je mesec kada treba da tražite. Imate smisla za prezentaciju, i da jednostavne otvorite sve karte, što je investitorima vrlo privlačno. Zabrinuti ste oko porodične situacije oko 4. i 5. maja, i moguće je da imate razloga za to. Ukoliko ne možete da postignete sve što ste planirali, tražite uslugu ili pomoć prijatelja.
Pixabay.com Obično dobro procenjujete ljude kada ih samo pogledate, ali ćete se 12. 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i 14. maja prevariti u vezi sa nekim. Ali čim postavite prava pitanja, sve će vam biti jasno. Potrudite se da budete strogi ali pravični prema takvim osobama. Reputacija vam je na ispitu 20. i 21. maja, ali ne brinite, proći ćete test, a vaši protivnici će naučiti lekciju. 29. 30. i 31. ste vrlo ubedljivi, i kada su govorne veštine i kada je pisana komunikacija u pitanju. Iskoristite tu mogućnost na najbolji mogući način.
Ljubav Osobe rođene u znaku Jarca ljubav iskazuju kroz praktične stvari.
Nastavak na sledećoj strani…
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.