HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Bikovi, priznajte, sviđa vam se jedan Jarac! Device, oprobajte se u igrama na sreću, imate veliku šansu za dobitak!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Bikovi, priznajte, sviđa vam se jedan Jarac! Device, oprobajte se u igrama na sreću, imate veliku šansu za dobitak!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Potrebno je da budete spremni na to da poslušate ljude koji su vam nadređeni. Nećete imati koristi od sukoba sa autoritetima. Pomalo ste hladni, niste preterano fokusirani na ljubavne odnose jer vas brine posao. Posetite stomatologa.

BIK

Dolazi vam poslovna ponuda iz daleka. Na vama je odluka da li ćete pristati, ali u pitanju je veoma isplativ >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << posao. Dopada vam se osoba rođena u znaku Jarca, ali ona deluje pomalo hladno u komunikaciji sa vama. Proverite holesterol.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANCI

Dolazite do značajnog poboljšanja na polju finansija. Može se reći da ste konačno ostvarili stabilnost na ovom polju. Dopada vam se osoba koja je malo starija od vas, ali vas to ne sprečava da ostvarite komunikaciju. Ne konzumirajte alkohol.

RAK

Očekuje vas prilika da javno predstavite svoje ideje i da dobijete pohvale i aplauze od većine poslovnog okruženja. Povoljan je period za ozbiljan razgovor o braku i zajedničkom životu sa voljenom osobom. Moguće su alergijske reakcije.

LAV

Možete da očekujete naporan dan i dosta poslovnih obaveza. Pokušajte da se ne stresirate previše. Stabilna situacija na emotivnom planu vam uliva osećaj sigurnosti. Za sada još uvek ne biste ništa menjali. Mogući su problemi sa organima za varenje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Moguć je dobitak na sreću! Očekuju vas veoma pozitivne okolnosti u kojima ćete profitirati lako i brzo. Ukoliko ste slobodni danas ćete upoznati svoju novu ljubav! Očekuju vas veoma važna sudbinska dešavanja. Proverite svoju dioptriju.

VAGA

Dolazi vam značajno poboljšanje prihoda koji dolaze od privatnog posla. Možete da očekujete stabilnu situaciju. Pokušavate da održite skladne bračne odnose ali vam to ne polazi za rukom s obzirom na partnerovo raspoloženje. Osetljiva bešika.

ŠKORPIJA

Ako tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor, možete da očekujete da će vam on značajno poboljšati status. Teško pokazujete svoje emocije, ali ste spremni da ljubav dokažete delima. Ozbiljni ste i odgovorni prema partneru. Problemi sa bronhijama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

Ukoliko očekujete prihode tokom današnjeg dana, oni će vam doći. Moguće je značajno poboljšanje finansija. Osećate se zaštićeno i sigurno pored voljene osobe. Razmišljate o braku i zajednici. Pojačan apetit i čula, želja za uživanjem.

JARAC

Nema razloga da razmišljate o tome da li ste dovoljno autoritativni. Vaša dela govore više od reči. Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Preuzimate inicijativu i ulogu dominantnog partnera. Odmarajte koliko možete.

VODOLIJA

Maksimalno ste fokusirani na ostvarenje cilja koji ste sebi zarctali. Nećete se zaustaviti dok sve ne obavite. Skloni ste tajnim vezama, a današnji dan vam upravo donosi priliku za to. Dolaze vam nova uzbuđenja. Cirkulacija je nešto slabija.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Dolazite do jasnih rezultata svog truda i zadovoljni ste onim što vidite. Poslovna situacija je sve bolja. Vraća vam se komunikacija sa osobom koja vas je ranije jako privlačila. Dobijate novu šansu. Odlično se osećate, iskoristite ovaj povoljan dan.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.