Dnevni horoskop za 4. oktobar: Device su napete, dok su Blizanci zavodljive prirode

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Device su napete, dok su Blizanci zavodljive prirode

Pogledajte kako šta vas zvezde savetuju...

Foto: Profimedia

Ovan

Danas ćete biti puni energije i spremni za nove izazova. Ostanite dosledni sebi i svojim planovima. U ljubavi su moguće manje razmirice. Zdravlje dobro.

Bik 

Ne tražite u svemu povod za svađu. Loše raspoloženje uvek sa sobom ima uzrok. Pronađite ga. Prijaće vam boravak na svežem vazduhu.

Blizanci

Bićete zavodljive prirode >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i privlačićete poglede. Ukoliko ste sami moguć je susret sa nekom osobom koja će vas zaintrigirati. Hranite se zdravo.

Rak 

Imaćete mnogo obaveza i nećete znati odakle da počnete. Organizujte se dobro i krenite hladne glave u radne pobede. Pronađite svoje životne prioritete.

Lav 

Danas ćete biti izuzetno društveni i raspoloženi za druženje. Iako ste puni samopouzdanja nemojte preterivati u tome. Malo samokritike neće škoditi.

Devica

Odnos s članovima porodice biće napet, moguće su manje razmirice. Pokušajte da smirite stresnu situaciju ukoliko se nađete u njoj. Veče provedite u društvu prijatelja.

Vaga 

Ne odbijajte poziv za izlazak, jer je moguće bitno poznanstvo. Odbacite sve predrasude i prepustite se trenutku. Danas je definitivno vaš dan.

Škorpija

Trebalo bi da pokažete više razumevanja za okolinu, a posebno na bližnje. Okupirani ste svojim brigama da ne primećujete druge. Udahnite duboko i razmislite o svojim postupcima.

Strelac

Pred vama je izuzetno interesantan dan. Provedite ga u prijatnom okruženju. Danas se potrudite da se posvetite samo sebi. Zdravlje dobro.

Jarac 

Bićete pod stresom, ali ne dajte da vas to obeshrabri. Popodne je idealno za romantični sastanak. Slobodni jarčevi će upoznati nekog novog.

Vodolija

Voljena osoba će vas izluđivati učestalim promenama raspoloženja. Ostanite smireni i staloženi kako biste izbegli sukobe. Moguća je glavobolja u večernjim satima.

Ribe

Danas ste zaljubljive prirode. Pustite da vas vodi intuicija i ne razmišljajte šta će drugi reći za vas i vaše postupke. Počnite da se hranite zdravo.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.