Izvor: Svet, 03.Sep.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Imate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde, naročito u nekim vidovima praktičnih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i stalo Vam je da poboljšate svoj materijalni status, zbog toga poslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju, procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete uspešniji obrazac poslovanja. U periodu od 21. septembra, očekuju Vas uspešni rezultati i nove mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Jupitera u četvrtom, uz Merkura u petom, i Venere i Marsa u Vašem trećem polju, predstavlja sjajnu priliku da ostvarite zapaženi uspeh na različitim poljima. Povoljni aspekti Marsa donose naglašenu ulogu u društvenom životu i pojačanu dinamiku u partnerskim odnosima. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da pomerite subjektivne granice, ali uz mudrost i oprez na koji opominje prisustvo Saturna u šestom polju. Lična sreća i uspeh proističu iz različitih kombinacija koje Vam donose povoljni aspekti sa Jupiterom i SMČ. Sve je moguće, kada ste pozitivno inspirisani i podstaknuti stvaralačkom energijom na »velike ciljeve«.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devica – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Izvor: Svet, 03.Sep.2015

Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.