Bik – Horoskop za 5. oktobar 2015.

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bik – Horoskop za 5. oktobar 2015.

U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima. Saradnja je nužna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Blizanci – Horoskop za 6. oktobar 2015.

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 00:19

Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. U vašoj glavi je trenutno više pitanja, nego zadovoljavajućih odgovora. Neko pobuđuje vaše emotivno interesovanje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.