Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škorpija, horoskop za maj 2017: mesec jake intuicije

Ni vama nije jasno šta se dešava sa vašim okruženjem početkom maja. Nekako deluje da ništa nije na svom mestu i da je sve bez reda, a vi tako ne možete da živite. Krenite sa sređivanjem od svoje kuće, i sve će polako doći na svoje mesto. Lepo je što umete da budete sarkastični, ali oko 6. i 7. maja ćete morati da budete jasni u komunikaciji. I sami ćete biti iznenađeni načinom na koji ljudi reaguju na vas kada ne izvrgavate sve ruglu. Makar ovo prilagođavanje i bilo privremeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za sada odgovara.
pixabay.com Imaćete prilično cool ideje 16. 17. i 18. ali će biti potrebno malo ulepšavanja pre nego što ih predstavite. Osobe rođene u znaku Škorpije vole luksuz, ali 25. i 26. maj nisu dani kadi treba da ugađate sebi u svakom smislu. Vaša intuicija radi prekovremeno 29. 30. i 31. maja, stoga iskoristite je da se snađete. Ovaj period kada ste izgubljeni neće dugo trajati.
Ljubav Iako ste poznati kao misteriozan i mračan horoskopski znak, kada je u pitanju ljubav važna vam je pažnja i bliskost.
Nastavak na sledećoj strani…
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Lav, horoskop za maj 2017: mesec ponosa i intriga

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016

Vaš ego će vas dovesti u neprilike početkom maja, ali ne vredi se nervirati, protiv sebe ne možete. Prijatelji će vam predlagati da smanjite doživljaj, ali vama ne predstavlja problem da napravite scenu. 12. 13. i 14. ćete se pokazati kao pravi prijatelj, bićete puni nežnosti i razumevanja,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.