Građani nisu dorasli, gledaćemo novi Madrilenjo u finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" nisu dorasli, gledaćemo novi "Madrilenjo" u finalu! (video)

Mančester siti nije zaslužio da prođe u finale, Real Madrid je sasvim zasluženo u Milanu gde će 28. maja igrati protiv Atletiko Madrida.

Učesnike koje smo gledali u finalu Lige šampiona u sezoni 2013/14, gledaćemo i ove sezone, Real Madrid je čekirao svoju kartu za Milan gde će 28. maja igrati finalnu utakmicu protiv Atletiko Madrida za šampiona Evrope pošto je danas savladao Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << siti sa 1:0 na stadionu "Santjago Bernabeu".

Naopako po "Građane" krenulo je već u 8. minutu, povredio se Vensan Kompani, jedan od najboljih igrača ovog tima, a na teren je morao nepouzdani Elijakvim Mangala.

Nije imao Real mnogo prilika na samom početku, iako je imao inicijativu. Kristijano Ronaldo je pokušao glavom, ali je lošta otišla preko gola u 13. minutu, i to je bila najbolja prilika sve do 20. minuta.

Tada na scenu stupaju Dani Karvahal i Geret Bejl.

Desni bek Real Madrida koji igra u odličnoj formi pred kraj ove sezone, upošljava Gereta Bejla u kaznenom prostoru, ovaj je pokušao da uputi loptu ka golu, zakačio ju je Fernandinjo vrhom kopačke, taman toliko da promeni pravac i da završi iza leđa golmana Harta, 1:0.


foto: Beta/Paul White



Realu je u 36. minutu poništen gol zbog opravdano dosuđenog ofsajda, a nekoliko minuta nakon toga i Bejl je pokušao sa distance, ali Hart je odlično odbranio, pokazao je da je veoma raspoložen za večerašnju utakmicu.

Prvu priliku za Mančester siti propustio je Fernandinjo koji je šutirao iz izgledne pozicije nekoliko santimetara pored gola Kejlora Navasa, igrao se 44. minut meča.

foto: Beta/Paul White

U drugom poluvremenu početak ponovo pripada Real Madridu, ali gola nije bilo najviše zahvaljujući sjajnom Hartu, ali i sreći koju je imala ekipa Mančester sitija. Modrić je propustio sjajnu priliku, nije bio u ofsajdu i izbio je 1 na 1 sa Hartom, ali engleski golman je sjajno ušao u šut reprezentativcu Hrvatske, ostalo je 1:0. Imao je i Ronaldo jednu dobru priliku kada je šutirao glavom nakon centaršuta Karvahala, ali je ponovo Hart bio na mestu.

Pokušao je još jednom Ronaldo u 59. minutu, kasnije je i Bejl pogodio prečku, lopta jednostavno nije htela u mrežu "Građana" koji su se nadali da bi kazna mogla da stigne igrače Reala.

Foto: Beta/Paul White

Kako se kraj bližio, Real Madrid je delovao nekako uplašenije, bojao se da napadne što je i razumljivo, jedan gol Mančester sitija bi dosta toga promenio. Aguero je pokušao jednim šutem u 89. minutu, ali je šutirao preko gola.

Mančester siti, ipak, nije uspeo ni da uputi udarac u okvir gola (u prvom meču je imao samo jedan), De Brujne, Aguero i ostatak družine zadužen za napad su potpuno razočarali, pa Real Madrid na kraju zasluženo prolazi u ovom dvomeču u finale.

Gol pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kompani ušao u anale LŠ

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016

Defanzivac Mančester Sitija ušao je na neslavan način u anale Lige šampiona na večerašnjoj utakmici protiv Real Madrida...Vensan Kompani je večeras postao prvi igrač koji je zbog povrede dva puta izmenjen pre isteka desetog minuta utakmice!..Njemu je ovo prethodni put "pošlo za rukom" 15.03.2016....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.