Stefan Peno potpisao, transfer ozvaničen! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Peno potpisao, transfer ozvaničen! (foto)

Mladi srpski plejmejker karijeru nastavlja u nemačkoj Bundesligi.

Posle višegodišnjeg boravka u Barseloni, dvadesetogodišnji Stefan Peno danas je i zvanično novi plejmejker berlinske Albe sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

Ovaj momak je još kao 14-godišnjak postao član katalonskog kluba, gde je pokazao svoj potencijal proteklih godina, ali kada se očekivalo da bi možda mogao da dobije još značajniju ulogu u prvom timu, dogodio se ovaj transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Albu.

Peno je prošle sezone upisao 26 nastupa za Barselonu u svim takmičenjima, a tokom leta je branio boje U20 reprezentacije Srbije koja je na Evropskom prvenstvu osvojila peto mesto.

Ukoliko opravda očekivanja u dresu Albe i pokaže dodatni napredak u igri, postoji mogućnost da se već sledećeg leta vrati u Barselonu, što je Kataloncima ostavljeno kao opcija u ovom transferu.

-

Alles ist geklärt, der Deal ist perfekt. Guard-Talent @StefanPeno wechselt vom FC Barcelona nach Berlin. Willkommen/Dobrodošli, Stefan! pic.twitter.com/Gvzv9EePAu

— ALBA BERLIN (@albaberlin) August 22, 2017
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Najbolji defanzivac Evrolige u Barsi! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017

Pao poptis, gigant iz Katalonije je angažovao veliko pojačanje i posel sumorne sezone deluje da je oformio tim kadar za velika dela...Ono što je dugo najavljivano, danas je konačno realizovano - Adam Hanga je poptisao trogodišnji ugovor sa Barselonom vredan 7.5 miliona evra...28-godišnji mađarski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.