Neprijatno iznenađenje: Fenomenalni islandski komentator dobio otkaz (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprijatno iznenađenje: Fenomenalni islandski komentator dobio otkaz (VIDEO)

Gudmundur Benediktson smenjen sa funkcije pomoćnog trenera u Rejkjaviku

Evropsko prvenstvo u Francuskoj ima nekoliko heroja iz senke, a jedan od njih je i komentator islandske televizije Gudmundur Benediktson, koji je bukvalno izgubio razum nakon istorijskog gola svog nacionalnog tima i pobede nad Austrijom u grupnoj fazi takmičenja i tako izazvao veliko oduševljenje među ljubiteljima fudbala širom planete.

Ipak, samo nekoliko dana nakon istorijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavlja Islanda Benediktsonu je saopšteno da je dobio otkaz, ali naravno ne na komentatorskoj poziciji, već na mestu pomoćnog trenera Rejkjavika.

Benediktson je bio deo stručnog štaba Bjarnija Gujonsona, kojem je uprava kluba u subotu poručila da je smenjen zbog loših nastupa u dosadašnjem toku sezone.

Guðmundur Benediktsson. Ihr wisst schon, wer... #ISL pic.twitter.com/YbBG0jPWlJ
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PA ZAR PRED ISTORIJSKU UTAKMICU? Ludi islandski komentator dobio otkaz (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016

Hoće li se to odraziti na njega i njegov novi prenos koji Evropa željno iščekuje?. . Gudmundura Benediktsona Evropa je upoznala pre tri dana, kada je Island u nadoknadi vremena došao do istorijske pobede na Austrijom (2:1), prve na Evropskim prvenstvima. Tada je ovaj pomoćni trener Rejkjavika pao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.