Bejl: Nikome ne moram da se dokazujem

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Nikome ne moram da se dokazujem

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl rekao je da ne obraća pažnju na kritike i da nikome ne mora da se dokazuje.

Navijači Reala, ali i pojedini španski mediji, kritikovali su Bejla zbog loše igre u dosadašnjem delu sezone, a posle poraza u „el klasiku" od Barselone (1:2), navijači su oštetili Bejlov automobil.

Međutim, Bejl je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu reprezentacije Velsa nad Izraelom od 3:0, u subotu, u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropsko prvenstvo 2016. godine.

On je postigao dva gola i asistirao Aronu Remziju kod prvog pogotka.

„Ne moram da odgovaram na kritike. Ja znam, ali i svi oko mene znaju za šta smo sposobni. U fudbalu ima uspona i padova, to moramo da prihvatimo, a sve što mogu da uradim je da na kritike odgovorim igrom na terenu", rekao je Bejl, preneli su britanski mediji.

„Mislim da nikome ne moram da dokazujem da li je u pravu ili ne, samo moram da igram fudbal", dodao je 25-godišnji Bejl.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.