PROMENE IZ KORENA: Barselona DOVODI trenera, već se ZNA o kome je reč! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE IZ KORENA: Barselona DOVODI trenera, već se ZNA o kome je reč! (FOTO)

Grk dobio ovakav ultimatum.

Očajni rezultati Barselone u Evroligi, primorali su čelnike slavnog kluba da renoviraju ekipu iz temelja za narednu sezonu. U skladu sa tim, rukovodstvo će se ophoditi i prema treneru, pošto ni Jorgos Barcokas nije ispunio očekivanja.

Grk je tokom takmičenja zamenio na klupi Španca Ćavija Paskvala (preuzeo Panatinaikos), ali malo toga je promenio u odnosu na prethodnika. Ipak, Barcokas može da sačuva posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo u slučaju da se dve stvari dogode: prva je da osvoji titulu u Endesi, a druga u najmanju ruku da što blaže izgubi od najvećeg konkurenta madridskog Reala.

Stoga su u Blau Grani, za svaki slučaj, krenuli u potragu za naslednikom. Prvi na listi želja, našao se Šarunas Jasikevičijus. Strateg Žalgirisa u finišu elitnog takmičenja beleži sjajne rezultate sa litvanskim šampionom. Barsa je i prošlog leta bila zainteresovana za nekadašnjeg reprezentativca te zemlje, ali je popularni Šaras tražio potpunu kontrolu nad dovođenjem igrača i menadžmentom, što mu uprava nije dozvolila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROMENE SVE IZVESNIJE: Barselona sprema smenu na klupi, bivši igrač glavni kandidat za novog trenera!

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2017

Košarkaški klub Barselona trenutno igra možda i najlošiju sezonu u poslednjoj deceniji pa ne čude priče o mogućoj izmeni na kormilu kluba.. . Prema pisanju „Mundo Deportiva“ sadašnji trener katalomskog kluba, Jorgos Barcokas, nalazi se vrlo blizu otkaza a kao mogući naslednik pominje se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.