Zbog čega je Dijana Janković plakala i pila tablete za smirenje?

Izvor: Poznati.info, 12.Dec.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Dijana Janković plakala i pila tablete za smirenje?

 Ona je plakala i pila tablete, jer su je pogađali loši komentari i optužbe da se bavi prostitucijom. Dijana Janković nedavno je izdala singl i spot, pa je tako još više razjarila sve one koji je ni do tada nisu voleli. Sestra najbolje teniserke sveta, Jelene Janković priznala je da je mnogo propatila zbog napada na nju i njen rad.

- Najviše su me pogađale priče da se bavim elitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prostitucijom i da sam starleta. Često sam plakala i bila sam u depresiji. Pila sam i bensedine. Ne znam otkud toliko ružnih komentara. Uverena sam da je neko dobro plaćen da bi protiv mene pisao takve stvari. Kad prestanem da plačem, onda dobijem snage i budem jača- kaže lepa Dijana.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dijana Janković: Plakala sam zbog priča da sam elitna prostitutka!

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2012, 13:25

Mlada pevačica Dijana Janković, sestra poznate teniserke Jelene Janković, otkrila je u emisiji “Tačno u podne” da je pogađaju neistine koje se pišu i pričaju o njoj. Već na samom početku osvrnula se na priče da je elitna prostitutka i starleta. - Nisam elitna prostitutka - rekla je na početku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.