Izvor: Svet, 08.Jul.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za venčanje: Novak i Jelena sleteli na tivatski aerodrom

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić sleteli su večeras privatnim avionom na tivatski aerodrom. Đoković je stigao u Tivat uoči venčanja sa Jelenom na Svetom Stefanu. Avion je sleteo ečeras oko 19,45 časova na aerodrom u Tivtu. U isto vreme redovnim letom Beograd – Tivat stigla je i porodica srpskog [...]
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković i Jelena Ristić sleteli u Tivat! (Video)

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2014

Novak Đoković i Jelena Ristić sleteli su večeras privatnim avionom iz Londona u Tivat, a redovnom linijom iz Beograda, doputovala je i porodica našeg najboljeg tenisera i prvog reketa sveta.

Nastavak na Svet plus...

Novak i Jelena stigli na Sveti Stefan

Izvor: Politika, 08.Jul.2014

Građansko venčanje najboljeg tenisera sveta i njegove verenice, pred matičarima opštine Budva, biće obavljeno na Kraljičinoj plaži, a crkveno po okončanju Petrovdanskog posta..Od našeg stalnog dopisnika..Podgorica –Najbolji teniser na svetu Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić...

Nastavak na Politika...

Ovako će izgledati vjenčanje vijeka

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2014, 16:15

SVETI STEFAN - Sve je spremno za najveću svadbu ikada! Novak Đoković i Jelena Ristić su sletjeli juče oko 19.45 na aerodrom u Tivtu, a u isto vrijeme sletjeli su i njihovi roditelji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.