PEH: JELLENA PALA U STUDIJU!

Izvor: Poznati.info, 25.Feb.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH: JELLENA PALA U STUDIJU!

Pevačica se zanela pevajući pesmu,  pa se jednog momenta samo sručila između dve garniture. Sva sreća samo su stradale čarape, a ona je je prošla bez težih povreda. Jellena je poznata kao odličan štimung majstor, njeni nastupi uvek su puni i traju do jutra. Ona je bila gošća u jednoj emisiji gde se peva uživo i gde gledaoci naručuju muzičke želje. Jednu od pesama krenula je da peva sa dvoseda, a onda je samo nestala.

- Pevala sam pesmu, i osetila sam da padam. Nisam uspela da se zadržim, izgubila sam ravnotežu. Sreća moja pa kamera nije snimila moj pada, a ja sam super prošla – kaže Jellena.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

LEPA BRENA: BILO JE DANA KADA SAM GLADOVALA! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 25.Feb.2013

Lepa Brena je jedna od retkih pevačica koja se ne stidi svoje prošlosti i ne krije kako joj je u mladosti bilo jako teško. Ona je za lamere RTRS otvorila dušu i ispričala kako je bilo dana kada je bukvalno bila gladna, jer nije imala novaca...- Nisam imala para. Bila sam više gladna nego sita....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.