LEPA BRENA: BILO JE DANA KADA SAM GLADOVALA! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 25.Feb.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA: BILO JE DANA KADA SAM GLADOVALA! (VIDEO)

Lepa Brena je jedna od retkih pevačica koja se ne stidi svoje prošlosti i ne krije kako joj je u mladosti bilo jako teško. Ona je za lamere RTRS otvorila dušu i ispričala kako je bilo dana kada je bukvalno bila gladna, jer nije imala novaca.

- Nisam imala para. Bila sam više gladna nego sita. Išla sam autobusom, a nisam imala para za studentsku karticu. Nekada sam se i švercovala. Sreća, nikada me nisu uhvatili. Moj otac je tada radio. Pola plate je išlo za mene, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pola za porodicu. Bili su gladni i oni, a gladan i ja - rekla je Brena.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.