Haos u studiju: Na istoj sceni Mile Kitić, Madona i Đole Đogani! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u studiju: Na istoj sceni Mile Kitić, Madona i Đole Đogani! (foto)

Večaras nas očekuje još jedna luda i zabavna epizoda spektakla “Tvoje lice zvuči poznato” začinjena poljupcima, vatrenim zagrljajima, emocijama i drugim vrućim iznenađenjima.

Takmičare će komentarisati stalna trojka: Ivanović, Kokić-Rađen, Georgiev, sa podrškom četvrtog člana – manekenke Nine Seničar.

O nastupu Suzane Mančić i Dare Bubamare se već uveliko priča. Njih dve se pojavljuju u koži ikone pop muzike Madone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Sa Suzanom na sceni nastupaju Jelena Gavrilović i Nina Seničar, kao Kristina Agilera i Britni Spirs i tada na sceni “pada“ neizbežan poljubac dve dame. A sa Darom se pojavljuje Vlado Georgiev kojem će naša Madona odigrati ples u krilu.

Dva takmičara Neša Bridžis i Daniel Kajmakoski pojaviće se kao članovi popularne grupe “Prodigy“. Ana Kokić je svoje oduševljenje Nešinom maskom podelila sa pratiocima na društvenim mrežama rekavši da bolju do sada nije videla. Iako se ovaj komentar može čuti iz epizode u epizodu ali zaista, ovo je jedna od najboljih maski koja je do sada urađena.

Za Đošu nema predaha. Štikla i haljina mu ne ginu. Kao pravi profesionalac on će se uživeti u svoju “pahuljastu“ pojavu i zaigrati i zapevatii u mjuziklu Montija Pajtona “Gledaj sve sa vedrije strane“, uz pratnju balerina Narodnog pozorišta.

Nastup Nikole Rokvića biće posebno emotivan. Transformacijom u Tošeta Proeskog izmamiće nam suze.

Ana Grubin će vratiti na scenu legendarnog Džejmsa Brauna čije je karakteristične pokrete u potpunosti savladala.

Kaja će uzeti lik sjajne Emili Sande, dok će se Ivana Peters naći u ulozi Hanke Paldum. Kajin nastup je ozbiljno pogodio sve članove žirija, Ana je pustila suze, dok ih je Ivanina imitacija bacila u sevdah.

Halidu zadatak neće teško pasti jer se preoblači u kolegu Mileta Kitića. Belo odelo, tompus i grupa ĐoganiĐole i Vesna, napraviće haos na sceni.

I ovog puta o njihovim nastupima, pesmi, maskama će se pričati i prepričavati. Zato ne propustite ovaj šou!
Pogledaj vesti o: Madonna,   Suzana Mančić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.