Suzana Mančić
Suzana Mančić

Suzana Mančić je srpska glumica, tv voditelj i pevačica. Rođena je u Beogradu 22. novembra 1956. godine.
Još kao mala borila se sa težim oblikom astme uspela je da pobedi astmu optimizmom svojim učila je da od malena da i najveće probleme rešava i pobeđuje osmehom.

Odrasla je u harmoničnoj porodici bila je jedinica i samim tim imala je najveću podršku roditelja. Odgajana je da bude prijatelj i da se raduje životu, harizmu i osmeh je povukla na majku. Najlepše dane svog detinjstva provodila je kod bake u Pirotu i Valjevu. Dok se lečila od astme često je čitala i glumila, zainteresovala se za svet filma i reklama čitajući bajke.

Još od tinejdžerskih godina mamila je poglede svojom lepotom i šarmom. Harizma je i uticala na njenu karijeru koja joj je otvorila vrata uspeha za reklame i modeling. Posle završene škole upisala je pravni fakultet po ugledu na njenog oca ali ga je napustila jer je uveliko već bila zašla u estradne vode. Jedno vreme je nastupala sa grupom Trag, grupa je radila pesme za predstave imali su koncerte i snimili su ploču. Već tada je postala popularna svojim nastupom i deleći osmeh svima, iako je kasnila i nije završila u roku ipak je završila pravni fakultet na radost oca.
Svoj put do zvezda je započela 1976. godine na muzičkom festivalu mladih u Subotici. Osvojila je drugo mesto pesmom Zlatka Manojlovića koja je išla na programu radio Beograda.

Pevačku karijeru je započela pesmom Ogledalce pesmom Sanje Ilića. Kompozitori su u njoj videli pop pevačicu ali je ona želela da peva disko muziku došlo je do neslaganja i njen drugi album je bio lošiji po njenom mišljenju. 1978. godine učestvovala je u Češkoj na festivalu Inter talent sa pesmom Mijaćik što znači teniska loptica, i dobila je nagradu za interpretaciju. Usledila je pauza i otputovala je u Irak ljubav je nju vodila kako često govori po celom svetu i otišla je zbog verenika.

Veza nije bila uspešna vratila se u zemlju, i nastavila je da radi radio reklame, sinhronizovala je crtane filmove Radio Televizije Srbije a onda je dobila ponudu da vodi Loto. Tako je i dobila nadimak Loto devojka.
Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina pojavljivala se i u filmovima Ćao Inspektore, Jugoslavija, Žikina Dinastija.
Vezu sa svojim prvim suprugom Nebojšom Kunićem započela je sasvim slučajno, dok su se viđali na snimanju emisija Sedmorice mladih, i snimanju novogodišnjeg programa rodila se ljubav između njih dvoje. Uzeli su se i dobili dve ćerke Nataliju i Teodoru. Živeli su u Moskvi. Suzana nije mogla da se navikne na klimu i tako je odlučila da se vrati za Srbiju.

Posle neuspešnog braka sredinom devedesetih posvetila se karijeri. Radila je kao voditelj u više emisija. Danas je verena za poznatog grčkog biznismena Simeona Ocomokosa. Imala je mnogo veza iza sebe, za nju su se tokom karijere vezivali mnogi skandali ali je na sve to ona uvek vešto odgovarala osmehom. Dugi niz godina bila je zaštitno lice zabavnih emisija Zam, Nedeljno popodne sa Piletom, ali je najviše iznenadila publiku slikanjem za magazin Plejboj gde je pokazala savršenu liniju u četrdesetim godinama. 2012. godine je napisala autobiografsku knjigu Neukrotivo srce.

Filmografija:
1977 Profesionalci, 1980 Sedam plus sedam, 1987 Jugovizija, 2002 Hotel sa sedam zvezdica, 2011 Selo gori a baba se češlja, 2011 Nova godina u Petlovcu.

Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 21:28

SMRT PEVAČA slomila Suzanu Mančić: "Uvek ću ga se sećati kao nasmejanog, ZLATNOG DEČAKA..."

SMRT PEVAČA slomila Suzanu Mančić: Uvek ću ga se sećati kao nasmejanog, ZLATNOG DEČAKA...

"Večno sećanje...". Suzana Mančić se dirljivim rečima oprostila od Đorđa Marjanovića, pevača koji je preminuo u 89. godini. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i napisala:. - Uvek ću ga se sećati ovakvog, zlatnog dečka, uvek nasmejanog i prijatnog, kako smo kao deca na rolšuama jurcali za njegovim belim fordom po Profesorskoj koloniji - napisala je voditeljka uz pevačevu fotografiju iz mladosti. - Bio je ogromna zvezda,...

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 15:21

"PROBUDILA SAM SE U LOKVI KRVI!" Suzana Mančić o GUBITKU TRI SINA: "Mislila sam da ću UMRETI!"

PROBUDILA SAM SE U LOKVI KRVI! Suzana Mančić o GUBITKU TRI SINA: Mislila sam da ću UMRETI!

"Uhvatila me je panika...!". Voditeljka Suzana Mančić danas uživa sa dve naslednice Natalijom i Teodorom, a pre nego što je dobila njih vodila je veliku borbu sa potomstvom. Kako je u svojoj bolnoj ispovesti ispričala, tri puta je izgubila bebu, a lekari su joj svaki put rekli da su u pitanju bili dečaci. Mančićeva je ispričala da je imala neopsivu želju da dobije sina jer je ona bila jedinica, te je svojoj naslednici želela da podari brata kojeg...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 09.Maj.2021

"Izgubila sam 3 sina, jednog sam rodila u 6. mesecu trudnoće" Suzana Mančić o TRAGEDIJAMA: "Doneli su mi da potpišem umrlicu, bila sam u lokvi krvi"

Voditeljka Suzana Mančić ispričala je u svojoj ispovesti da je godinama pre rođenja ćerke Teodore i Natalije, vodila...

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 11:55

"PRETIO JE DA ĆE MI OTETI DECU!" Suzana Mančić prošla kroz PAKAO - PROGONIO je nepoznati muškarac!

PRETIO JE DA ĆE MI OTETI DECU! Suzana Mančić prošla kroz PAKAO - PROGONIO je nepoznati muškarac!

"Ima sve više tih psiholikova.". Poznata voditeljka Suzana Mančić, koju mnogi pamte kao s*ksi loto devojku bivše Jugoslavije, smatra da su se progonitelji ohrabrili s pojavom interneta i društvenih mreža. Ceo život imala je horde obožavatelja, a tek početkom digitalizacije prvi put je potražila zaštitu policije. I to je, priča Suzana, tad bila novost. Činilo joj se da policija samo što ne pita "I šta sad mi da radimo?". A post shared by Suzana...

Detaljnije >>

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2021, 06:58

Suzana Mančić otkrila dugo skrivanu TAJNU o ODNOSU sa Lečićem

Suzana Mančić otkrila dugo skrivanu TAJNU o ODNOSU sa Lečićem

Voditeljka Suzana Mančić nedavno je otkrila da glumac Branislav Lečić nije hteo da bude sa njom, piše Informer. Kako se navodi, njih dvoje je upoznala glumica Danica Maksimović i htela je da ih spoji, ali Lečić nije bio zainteresovan. “Danica Maksimović je bila u klasi sa Branislavom, a nas dve smo snimale nešto zajedno. Bili smo mladi, sećam se da se Danica čudila što nemam dečka, pa mi je rekla: ‘Sad ću da te upoznam sa Lekom’. Pristala sam, jer je on u to vreme bio frajer,...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2021, 09:59

Suzana Mančić: Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip!

Suzana Mančić: Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip!

Suzana Mančić (64) otkrila je da Branislav Lečić (65) nije hteo navodno da bude sa njom. Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip! Voditeljka Suzana Mančić kaže da joj se glumac dopao, ali da on navodno nije bio zainteresovan za nju. - On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večeru. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam se*s-simbol i neodoljiva......

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2021

Suzana Mančić : Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip!

Suzana Mančić : Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip!

Suzana Mančić (64) otkrila je da Branislav Lečić (65) nije hteo navodno da bude sa njom. Branislav Lečić nije reagovao na mene! Nisam njegov tip! Voditeljka Suzana Mančić kaže da joj se glumac dopao, ali da on navodno nije bio zainteresovan za nju. - On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večeru. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam se*s-simbol i neodoljiva... Nikada...

Detaljnije >>