Čola prokomentarisao Banetovu imitaciju!

Izvor: Svet, 18.Nov.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola prokomentarisao Banetovu imitaciju!

Pevač Bane Mojićević oduševio je sinoć imitacijom Zdravka Čolića u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Pobednik prve sezone “Zvezda Granda” fascinirao je kako publiku, žiri, učesnike, tako i samog popularnog Čolu.
Zdravko Čolić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavio da je pogledao obe njegove imitacije i naglasio da su one bile sjajne.
Pogledao sam Banetovu imitaciju. Preneo je dobru energiju. Ova imitacija bila je najbolja od svih do sada”, istakao je Čola.
Da podsetimo, Bane Mojićević pobedio je u navedenoj emisiji TLZP-a, a u narednoj epizodi imitiraće, ni manje, ni više, nego pobednicu “Evrosonga” Končitu Vurst.



Izvor: Telegraf
Foto: Life Content, Prva

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLEDAJU TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Đokovići fanovi Baneta Mojićevića

Izvor: Kurir, 18.Nov.2014

Žena prvog tenisera sveta pružila podršku zvezdi „Granda“ koji je imitirao Zdravka Čolića u šouu TLZP..Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, veliki je fan emisije „Tvoje lice zvuči poznato“...Ona je iz svog doma u Monte Karlu sa sinom Stefanom pratila šestu...

Nastavak na Kurir...

Čola prokomentarisao Banetovu imitaciju

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2014

Pevač Bane Mojićević oduševio je imitacijom Zdravka Čolića u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Pobednik prve sezone “Zvezda Granda” fascinirao je kako publiku, žiri, učesnike, tako i samog popularnog Čolu...Zdravko Čolić je izjavio da je pogledao obe njegove imitacije i naglasio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.