Uhapšen bivši čelnik FK Sloga: Osumnjičen za proneveru

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši čelnik FK Sloga: Osumnjičen za proneveru

Bivši predsednik FK Sloga iz Kraljeva Predrag Petronijević (32) uhapšen je zbog sumnje da je proneverio vie od 2,3 miliona dinara sa računa kluba. Bio akter i afere sa ulaznicama za Dejvis kup u Kraljevu KRALjEVO – Zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja pribavio protivpravnu imovinsku korist veću od 2,3 miliona dinara, pripadnici kraljevačke policije su u nastavku akcije na suzbijanju korupcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uhapsili bivšeg predsednika Fudbalskog kluba Sloga iz Kraljeva Predraga Petronijevića (32), i po nalogu zamenika višeg javnog tužioca odredili mu zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati i prvog saslušanja. Sumnja se da je Petronijević od jula 2015. do februara ove godine, koliko je i proveo na čelu Sloge, kao odgovorno lice sa računa kluba podizao novac čiji je jedan deo koristio za klupske potrebe, a drugi prisvajao za sebe. On se tereti da je na taj način oštetio klub i sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od 2,3 miliona dinara.Pre šestomesečnog obavljanja funkcije predsednika Sloge, Petronijević je bio i na čelu Teniskog saveza Zapadne Srbije, a široj javnosti je postao poznat zbog afere sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske koji je u martu 2015. odigran u novoj kraljevačkoj hali sportova. Tada se Petronijević sumnjičio za mahinacije sa ulaznicama, ali protiv njega po tom osnovu nije podneta i zvanična prijava.A, zbog sumnje da je počinio proneveru u najpoznatijem i najpopularnijem fudbalskom kolektivu u kraljevačkom kraju, Petronijević će, kako je saopštila kraljevačka policija, u zakonskom roku biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu na saslušanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen bivši predsednik FK Sloga iz Kraljeva

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016

Bivši predsednik fudbalskog kluba Sloga iz Kraljeva, Predrag Petronijević (32) uhapšen je danas zbog sumnje da je zolupotrebio službeni položaj kao odgovorno lice, prisvajajući jedan deo novca sa klupskog računa za sebe...Kako je saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo, sumnja se da je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.