Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši predsednik FK "Sloga" iz Kraljeva

Kraljevačka policija uhapsila je i po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca, zadržala do 48 sati, Predraga Petronijevića (32) iz Kraljeva, bivšeg predsednika FK "Sloga" iz Kraljeva, zbog zloupotrebe službenog položaja.

Sumnja se da je Petronijević od jula 2015. do februara 2016. godine, sa računa kluba dizao novac i tom prilikom je deo novčanih sredstava iskoristio za potrebe kluba, a deo svote je prisvojio i iskoristio za sopstvene potrebe.

On se tereti da je na ove načine pribavio sebi protivpravnu imovinsku korist veću od 2,3 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen bivši čelnik FK Sloga: Osumnjičen za proneveru

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2016

Bivši predsednik FK Sloga iz Kraljeva Predrag Petronijević (32) uhapšen je zbog sumnje da je proneverio vie od 2,3 miliona dinara sa računa kluba. Bio akter i afere sa ulaznicama za Dejvis kup u Kraljevu KRALjEVO – Zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja pribavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.