Zvezdi ovo fali u EL, a jedan igrač mora bolje! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi ovo fali u EL, a jedan igrač mora bolje! (TVITOVI)

Delije na kraju srećne zbog velike i tesne pobede.

Košarkaši Crvene zvezde su uz dosta muke savladali Igokeu i zadržali maksimalni učinak posle šest odigranih kola.

Jasno je da će ovakvih mečeva biti u nastavku sezone, utakmica je mnogo, minutaža se deli i trener Dejan Radonjić ponekad mora da odmori svoje najbolje igrače.

Ipak, neke stvari na parketu nisu funkcionisale, ali je zato jedna posebno zapala za oko, a to je - ofanzivni skok, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi mogao da bude Zvezdi od velikog značaja u Evroligi.

Pored toga, Delije nisu baš zadovoljen igrom Rebića, koji po svemu sudeći ima sve manje kredita kod navijača.

Rebicu,drag si mi i simpatican momak izuzetno,ali brate uzmi sam ispisnicu i idi nekuda da napredujes jer nazalost nemas kvalitet za #kkcz

— Saša S. (@SasaStuden) October 23, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radonjić opominje: Biće ovakvih mečeva na pretek! Nadam se da će završnice biti iste...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2016

Trofejni stručnjak je protiv Igokee proslavio i veliki jubilej - 250. utakmicu na klupi crveno-belih..Šest od šest. Tako izgleda pogled na kolonu kojoj se beleže pobede Crvene zvezde u Jadranskoj ligi. Baš poput Budućnosti, nešto kasnije i Partizana i igrači branioca titule ostvarili su novu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.