Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZELENO SVETLO: Pavlović može da ide iz Čukaričkog, Zvezda nije odustala

Izjava sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića još uvek daje nadu Delijama da bi gorostasni špic mogao da pređe u Ljutice Bogdana.

Uspesi Čukaričkog i rapidni skok u prethodnih nekoliko godina povećao je i interesovanje za igrače kluba sa Banovog brda, a odavno je poznato da bi Crvena zvezda vrlo rado ponovo pazarila na istom mestu.
Posle Slavoljuba Srnića prošlog leta, crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su ovog ozbiljno zainteresovani za Filipa Stojkovića i Andriju Pavlovića, visokog napadača koji je, upravo, bio koban za šampiona u nedavnom duelu na stadionu ‘Rajko Mitić’.
TRENER SILVA ODUŠEVLJEN: Olimpijakos uzima Zvezdi igrača pred napad na Ligu šampiona (VIDEO)
Međutim, Zvezda ima ozbiljnu konkurenciju u vidu Rapida, Kopenhagena, Udinezea…
– Andrija Pavlović je u grupi igrača, u kojoj su još Filip Stojković, Dragoljub Srnić i Nemanja Stevanović koji mogu da odu iz kluba. Za Andriju postoji prilično interesovanje, imali smo ozbiljne razgovore sa nekoliko klubova, nikog nismo odbili, ali ćemo o njegovoj budućnosti razgovarati naredne nedelje, posle reprezentativnih mečeva. Sada ne želimo da ga opterećujemo, ponuda mora da odgovara i nama i njemu – rekao je Matijašević za ‘Novosti’.
ŽESTOKA PALJBA: Nekada je urlao ‘Nebo se otvorilo’, a sada Zvezda za njega ne postoji!
Teško da će Zvezda moći da parira Rapidovoj ponudi od 1,2 miliona evra, ali ukoliko se bude čuo i glas igrača, on bi rado zaigrao u evro-takmičenjima sa Crvenom zvezdom. Ipak, ostaje nam da vidimo kako će se cela situacija odvijati…
The post ZELENO SVETLO: Pavlović može da ide iz Čukaričkog, Zvezda nije odustala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Brđani" dali blagoslov za prodaju Pavlovića, Zvezda i dalje u igri

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016

Fudbalski klub Čukarički napravio je spisak igrača koji će, u slučaju dobre ponude, biti prodati tokom letnjeg prelaznog roka. Najviše interesovanja za Andriju Pavlovića, a Crvena zvezda je još uvek u igri...Superligaš sa Banovog Brda funkcioniše od privatnog kapitala zbog čega prodaja igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.