Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI TRIJUMF CRNO-BELIH NAD ZVEZDOM: Grobari će zbog ovoga sigurno likovati (VIDEO)

Kroz medije je pre neki dan prostrujala informacija da će Crvena zvezda, u zamenu za pomoć ekipi Metalca, dobiti tri igrača – Petra Rakićevića, Dušana Kutlešića i Nikolu Kočovića. Ipak, prema poslednjim informacijama, istina je sasvim drugačija.
Naime, novinar SOS kanala koji piše i za “Blic”, Vladan Telgetija, u svojoj emisiji “SOS koš” otkrio je informaciju da će mladi reprezentativac i jedan od najtalentovanijih plejmejkera u Srbiji, Petar Rakićević, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << naredne sezone nositi dres Partizana.
Kako je Telgetija ranije tokom dana napisao i u svom tekstu na sajtu Blica, Rakićević je još pre početka Superlige pristao da pređe u redove crno-belih, za šta je dobio i avansnu uplatu.
On, na osnovu dogovora dva kluba, nije napustio Metalac pre završetka sezone. Kako je sada i zvanično slobodan igrač u izboru nove sredine, prelazak među crno-bele je, po svemu sudeći, pitanje dana. 
REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević…
 
 
The post VELIKI TRIJUMF CRNO-BELIH NAD ZVEZDOM: Grobari će zbog ovoga sigurno likovati (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.