2
AdmiralBet ABA Liga

VELIKI TRIJUMF CRNO-BELIH NAD ZVEZDOM: Grobari će zbog ovoga sigurno likovati (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.16 u 00:26

Kroz medije je pre neki dan prostrujala informacija da će Crvena zvezda, u zamenu za pomoć ekipi Metalca, dobiti tri igrača – Petra Rakićevića, Dušana Kutlešića i Nikolu Kočovića. Ipak, prema poslednjim informacijama, istina je sasvim drugačija.

Naime, novinar SOS kanala koji piše i za „Blic“, Vladan Telgetija, u svojoj emisiji „SOS koš“ otkrio je informaciju da će mladi reprezentativac i jedan od najtalentovanijih plejmejkera u Srbiji, Petar Rakićević, naredne sezone nositi dres Partizana.

Kako je Telgetija ranije tokom dana napisao i u svom tekstu na sajtu Blica, Rakićević je još pre početka Superlige pristao da pređe u redove crno-belih, za šta je dobio i avansnu uplatu.

On, na osnovu dogovora dva kluba, nije napustio Metalac pre završetka sezone. Kako je sada i zvanično slobodan igrač u izboru nove sredine, prelazak među crno-bele je, po svemu sudeći, pitanje dana. 

(Youtube/SportHD Serbia)

REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević…

 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter