Simonović uverava: Biće Zvezda efikasnija!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović uverava: Biće Zvezda efikasnija!

Protiv Zadra samo 56 poena, ali iskusno krilo ne brine za budućnost

Odbrana je obavila posao u Zadru. Napad je potpuno zatajio. Ali Marko Simonović je optimist pred nastavak sezone te uverava navijače da će Crvena zvezda biti sve bolja kako vreme bude odmicalo.

"Mislim da će Zadar, kao i uvek, biti jedan od težih terena za sve ekipe u ABA ligi. Uspeli smo da ih spustimo na mali broj poena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i dobili smo utakmicu dobrom odbranom. Siguran sam da ćemo, kako vreme bude prolazilo, biti sve efikasniji", rekao je Simonović, koji je u pobedi od 56:49 bio najefikasniji sa 13 poena.

Uz sedam skokova sasvim dovoljno za treću uzastopnu pobedu na startu regionalne lige. Igra nije bila ograbrujuća, ali Simonović kaže da nema mesta panici.

"Jedan sam od iskusnijih i sigurno da je to ekipi potrebno u nekim momentima. Mladi smo i potrebno je strpljenje i poverenje. Ovi momci su stvarno sjajni i zalužuju svu podršku navijača. Verujem da je pred nama uspešna sezona", zaključio je krilni košarkaš.

 Izabranici Dejana Radonjića u narednom kolu dočekuju Tajfun sutra od 19 sati u hali Pionir.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Simonović: Verujem u uspešnu sezonu

Izvor: Press, 07.Okt.2015

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović, rekao je danas da je ekipi potrebno vreme da se uigra kako bi pružala partije kakve se očekuju, ali da veruje u uspešnu sezonu. .              Branilac trofeja novu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.