SLS: Autogolovi rešili utakmicu Spartaka i Zvezde

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Autogolovi rešili utakmicu Spartaka i Zvezde

Fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde odigrali su nerešen meč (1:1) u utakmici 12.kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda povela je u 37. minutu, autogolom fudbalera Spartaka Aleksandra Radovanovića, dok je Spartak izjednačio u 64. minutu autogolom fudbalera gostujuće ekipe Marka Petkovića.

Subotička ekipa je u utakmicu ušla dosta ofanzivno, tako da je prvu ozbiljnu šansu imala već u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << minutu preko nekadašnjeg fudbalera crveno-belih Ognjena Mudrinskog.

U nastavku meča, Zvezda je stavarala šanse, a Ruiz i Petković su bili kreatori jedne dobre akcije koju Marko Poletanović nije realizovao.

Na početku drugog poluvremena obe ekipe su stvarale šanse, a mladi čuvar mreže Filip Manojlović se u 57. minutu posebno istakao, kada je odlično intervenisao kod šuta Mudrinskog.

Do kraja meča Spartak se manje branio i stvarao dosta šansi, koje nije realizovao.

Radnik je u gostima savladao ekipu Bačke, a oba gola ( u 41. i 90. minutu) za ekipu iz Surdulice postigao je Nikola Radović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.