Rajković odlazi u Jokanovićev Makabi

Izvor: B92, 27.Avg.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković odlazi u Jokanovićev Makabi

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković napustiće ’crveno-bele’ i potpisati ugovor sa izraelskim Makabijem iz Tel Aviva.

Rajković je potvrdio da će ovih dana otputovati u Izrael i potpisati ugovor.

„Dolazim u petak ili subotu u Izrael da potišem ugovor pošto je Makabi dogovorio transfer sa Crvenom zvezdom“, rekao je Rajković za lokalne medije.

Makabi sa klube vodi srpski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slaviša Jokanović koji je u sredu odveo svoju ekipu u Ligu šampiona.

„Doći ću u Izrael da prođem medicinske preglede i potpišem ugovor. Ovo je verovatno bio moj poslednji trening sa Crvenom zvezdom. Čak su i Makabi i Crvena zvezda potvrdili da je dogovor zaključen. Uzbuđen sam što ću nastupati u ovako velikom klubu, posebno zbog činjenice da će igrati u Ligi šampiona“, dodao je Rajković.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da komentariše navode da će klub ostati bez kapitena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rajković prelazi u Makabi Tel Aviv

Izvor: Akter, 27.Avg.2015

Kapiten fudbalera Crvene zvezde potvrdio je za izraelske medije da prelazi u Makabi iz Tel Aviva..Najbolji mladi golman sveta će sutra ili u subotu otputovati za Izrael gde će obaviti lekasrske preglede i potpisati ugovor. Zvezda bi za transfer Rajkovića trebalo da dobije tri miliona evra..."Uzbuđen...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.