Omar Kuk ponovo u Španiji (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omar Kuk ponovo u Španiji (foto)

Iskusnog američkog pleja ćemo naredne sezone gledati u ACB ligi.

Bivši plejmejker Crvene zvezde i podgoričke Budućnosti je od danas 'Student'.

Kukov novi klub je madridski Estudijantes.

Ovaj 34-godišnji košarkaš je tokom svoje karijere već igrao u Španiji, najdublji trag ostavio je u Unikahi, igrajući za klub iz Malage bio je najbolj iasistent Evrolige u sezoni 2009/10, a nastupao je i za Valensiju i Laboral Kuću.

Omar je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duže od decenije u Evropi, put ga je odveo na stari kontinet pošto kao mlad i perspektivan plejmejker nije uspeo da se izbori za mesto pod NBA suncem igrajući za Portland i Toronto.

Omar Cook, ¡nuevo base para Movistar @ClubEstudiantes!

Firma por una temporada.pic.twitter.com/nIeyoTzfRx

— Liga Endesa (@LigaEndesa) August 20, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga,   Izbori,   NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Markus Vilijams sleteo u Podgoricu: Zvezda je prošlost, fokusiran sam na Budućnost (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2016, 10:54

Novi igrač Budućnosti Markus Vilijams, stigao je u Crnu Goru, preciznije Podgoricu i priključio se timu za koji će igrati narednu sezonu...Bivši košarkaš Crvene zvezde sa kojom ima triplu krunu u sezoni 2014/2015 najveće je pojačanje Budućnosti koja će naredne sezone imati velike ambicije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.