Mrđa uhvatio ritam, levicom kompletirao petardu Omije! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrđa uhvatio ritam, levicom kompletirao "petardu" Omije! (video)

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa lagano hvata ritam u japanskoj drugoj ligi a u nedelju je petim golom na meču sa Gifuom kompletirao ubedljiv trijumf koji je Omiju odveo na lidersku poziciju na tabeli.

Srpski internacionalac Dragan Mrđa uhvatio je golgeterski ritam u poslednjih mesec dana tokom kojih je pet puta bio strelac za svoju Omiju.

Prošlosezonski najbolji strelac Jelen Superlige u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nedelju je postigao peti gol u trijumfu Omije nad Gifuom a to mu je bio peti gol u tekućoj sezoni japaske druge lige.

Bivši reprezentativac Srbije matirao je protivničkog golmana snažnim udarcem levom nogom u bliži ugao a mora se priznati da čuvar mreže Gifua u velikoj meri snosi odgovornost za peti gol Omije.

Omija je trijumfom na gostovanju Gifuu preskočila Kanazavu i preuzela lidersku poziciju na tabeli koju sada drži sa 31 osvojenim bodom.

Dodajmo i to da Džef Junajted za koji nastupa Nejc Pečnik trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa tri boda manje od vodeće Omije Ardije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.