Mitrović: Želimo pobedu protiv Mege

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Želimo pobedu protiv Mege

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da njegova ekipa takmičenje u Superligi Srbije želi da "otvori pobedom" i dodao da očekuje neizvestan duel sa Mega Leksom u prvom kolu.

"Motivisani i koncentrisani dočekujemo meč sa Megom. Ovaj susret će ujedno biti teži i specifičan, jer će se igrati pred praznim trbinama. Nismo navikli na to, ali nije nam ni strano, jer smo ove sezone igrali protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Laboral Kuće i Levskog pred praznim tribinama. Znamo koliko uvodni mečevi u takmičenju na prvi pogled možda i ne pokazuju značaj, ali oni mnogo znače u nekoj kasnijoj borbi za što bolju poziciju pred plej-of. Svaki 'kiks' na domaćem terenu, protiv ovakvog protivnika, može da dovede da kasnije nemate prednost domaćeg terena", rekao je Mitrović novinarima u Hali Pionir.

On je ocenio da Mega Leks ove sezone u Superligi Srbije ima velike ambicije.

"Mega u Superligu ulazi ambiciozno. Pojačali su se u odnosnu na naš poslednji meč sa dva nova igrača, što jasno pokazuje ambiciju za nešto više od pukog učešća u polufinalu", rekao je kapiten crveno-belih.

Mitrović je kazao da Zvezda mora da bude disciplinovana u susretu s Megom i da zaustavi "dobru tranziciju" rivala.

"Dobro je poznato da protiv Mege igramo neizvesne mečeve, a takav će i ovaj verovatno biti. Moraćemo da se pomučimo, da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, koja je najveća opasnost po nas. Nadam se da ćemo na pravi način otvoriti takmičenje i napraviti dobru uvertiru pred polufinale Jadranske lige", naveo je dvadesetdvogodišnji krilni centar Crvene zvezde.

Na meču protiv Mega Leksa zbog povrede neće nastupiti Branko Lazić, dok su pod znakom pitanja Marko Tejić i Markus Vilijams.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Leksa igraće se u nedelju od 19.00 časova u Hali Pionir bez prisustva gledalaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.