Milioni evra čekaju pred vratima Marakane! Samo da Zvezda prođe...

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni evra čekaju ''pred vratima'' Marakane! Samo da Zvezda prođe...

Koliko će Zvezda zaraditi ukoliko u utorak eliminiše Ludogorec?

S obzirom na dugogodišnju finansijsku krizu u klubu, brojne pristalice Crvene zvezde osim rezultata na semaforu protiv bugarskog šampiona, zanimaju i novčani milionski bonusi koji bi mogli da se sliju u Zvezdinu kasu u slučaju uspeha. Najpre u utorak, a onda i tokom jeseni...

Za sada, na osnovu dosadašnjih rezultata u kvalifikacijama za Ligu šampiona, crveno-beli već mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << računaju na zaradu od 950.000 evra.

Sam plasman u kvalifikacije za LŠ doneo je Zvezdi 250.000 evra, plus još 300.000 za uspeh protiv Valete u drugom kolu kvalifikacija, a onda i još 400.000 evra od mečeva sa Ludogorecom u trećem kolu.

Ono što je sada veoma važno, jeste da bi Zvezdin uspeh u utorak protiv bugarskog šampiona i plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, doneo crveno-belima najmanje 5.400.000 evra, uz osiguran plasman u Ligu Evrope, u slučaju poraza u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ako ekipa Miodraga Božovića, kojim slučajem, ne uspe da pred punom Marakanom ostvari primarni cilj, pa Ludogorec ode dalje, Zvezda će imati još jednu priliku da se kroz poslednje kolo kvalifikacija domogne Lige Evrope.

Ukoliko bi tim putem stigla do Lige Evrope, Zvezda bi mogla da računa na zaradu od 3.350.000 evra.

Naravno, posle odličnog rezultata u Razgradu, za očekivati je da će crveno-beli pred svojim navijačima iskoristiti fenomenalnu priliku i za početak obezbediti evropsku jesen.

A ako bi Zvezda, osim Ludogoreca, eliminisala i poslednju prepreku u kvalifikacijama i izborila plasman u Ligu šampiona, njena kasa bi bila punija za 14 miliona evra, plus bonusi od tv prava, kao i za svaki osvojeni bod u evropskoj eliti.

Ali, da se prvo savlada Ludogorec, a posle će sve biti mnogo isplativije!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.