Delije protiv regionalne lige

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Delije' protiv regionalne lige

Navijači Crvene zvezde transparentom na utakmici sa Metalcem jasno su stavili do znanja da nisu za regionalnu ligu.

"FK Crvena zvezda neće igrati regionalnu ligu", osvanuo je transparent na severnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je pre nekoliko dana rekao da je regionalno takmičenje na vidiku i da bi moglo da počne od 2018. godine. Kokeza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izjavio da bi pobednik lige bio nagrađen 2,5 miliona evra, a da bi i ostali učesnici imali finansijsku dobit.

Pristalice crveno-belih Delije već godina bojkotuju košarkašku regionalnu ligu, a sada je poznato da ni na fudbalsku ne gledaju blagonaklono.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milioni evra čekaju ''pred vratima'' Marakane! Samo da Zvezda prođe...

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016

Koliko će Zvezda zaraditi ukoliko u utorak eliminiše Ludogorec?..S obzirom na dugogodišnju finansijsku krizu u klubu, brojne pristalice Crvene zvezde osim rezultata na semaforu protiv bugarskog šampiona, zanimaju i novčani milionski bonusi koji bi mogli da se sliju u Zvezdinu kasu u slučaju uspeha....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.