Marko Grujić je Zvezdaš od malih nogu, evo i dokaza! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Grujić je Zvezdaš od malih nogu, evo i dokaza! (foto)

Ako uopšte ima onih koji su u to sumnjali...

Tokom aktuelnih praznika, vezista Crvene zvezde, a od sledeće sezone i engleskog Liverpula Marko Grujić iskoristio je priliku i da se podseti nekih uspomena iz detinjstva, kada je maštao o onome što je u dosadašnjoj karijeri uspeo da postigne.

Jednu od njih je Grujić objavio na svom profilu na Instagramu, potvrđujući pritom da je i tada bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliki Zvezdaš.

''Još davno, k' dete, ja naš'o sam put. Hristos Voskrese'', poručio je Grujić.

Jos davno k'o dete,ja nas'o sam put....🔴⚪️ @cokiliiiiii Hristos Voskrese 🐣🎉

A photo posted by @grujicmarko on May 1, 2016 at 11:09am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOŠ DAVNO K’O DETE, NAŠAO JE PUT: Da li biste prepoznali fudbalera Liverpula na ovoj slici? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016, 12:47

Od malih nogu bio je veliki zvezdaš.. . Već nekoliko puta je Marko Grujić dokazao svoju pripadnost crveno-belim bojama, a na veliki hrišćanski praznik Vaskrs je još jednom oduševio Delije.. Ovog puta svojom fotografijom na Instagramu gde je Grujić okačio sliku malog Marka u majici ‘I ja sam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.