Kokeza: Zvezda traži da se jedna ulica u Beogradu nazove po Miljanu Miljaniću

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Zvezda traži da se jedna ulica u Beogradu nazove po Miljanu Miljaniću

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza posle višečasovne sednice Skupštine otkrio je i koji su prvi planovi novog Upravnog odbora.

Stadion Marakana se od sada zove "Rajko Mitić", a crveno-beli imaju nameru da se na simboličan način oduže još jednoj klupskoj legendi.

"Prvi potez novog Upravnog odbora biće da se skupštini grada Beograda podnese zahtev da se jedna ulica nazove po Miljanu Miljaniću. Reč je o velikom, ako ne i najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imenju našeg fudbala, čoveku koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi, ali i našem fudbalu. Učinio je da naš fudbal postane moćan i prepoznatljiv, stekao je veliki ugled u svetu i ovo je samo jedan od načina da mu odamo priznanje", poručio je Kokeza.

Zvezda je donela nekoliko važnih odluka, dug iznosi 52 miliona evra, pomoć će stići od ruskih i američkih kompanija, a novi generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da dug nije povećan, da Luka Jović nikome nije ustupljen i planu kako da se prave koraci unapred ka oporavku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.