Deki Stanković dovodi Di Natalea na “Marakanu“?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deki Stanković dovodi Di Natalea na “Marakanu“?

Dnevni list Sport piše da bi prijateljski meč Crvene zvezde i Udinezea mogao da se igra tokom reprezentativne pauze u novembru

Posle gostovanja kod Spartaka u Moskvi, te Borca u Banjaluci, navijači Crvene zvezde konačno bi mogli da dočekaju i jednu pravu evropsku utakmicu u Beogradu. Naime, prema informacijama dnevnog lista Sport na "Marakanu" bi u novembru mogao da stigne Udineze.

Mogućnost da crveno-beli ukrste koplja sa Zebrama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Frijulija pominjala se još prošlog leta, ali tada nije bilo dogovora. Međutim, imenovanje proslavljenog zvezdaša Dejana Stankovića u stručni štab Andree Stramačonija moglo bi da spoji dve strane.

Sport navodi i da je Levski ponudio Zvezdi da bude gost u Sofiji, ali da je želja čelnika kluba iz Ljutice Bogdana da tokom novembarske reprezentativne pauze odigraju meč na Topčiderskom brdu.

Dakle, čekamo Antonija di Natalea u Beogradu...

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.