Udineze stiže na Marakanu?

Izvor: FudbalSrbija.net, 24.Okt.2014, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udineze stiže na Marakanu?

24.10.2014.

C.Zvezda bi nakon godinu dana od prvobitno planiranog termina za odigravanje prijateljskog susreta protiv Udinezea,mogla ovog novembra da ugosti Udineze.

Prošle godine klubovi nisu uspeli da usklade termine za ovaj meč,dok je sada sve mnogo bliže realizaciji.Ukoliko se uzme u obzir da je sada u ovom klubu angažovan i Dejan Stanković kao pomoćni trener ,realno bi se moglo očekivati da navijači C.Zvezde vide jedan dobar evropski tim na Marakani u prijateljskom odmeravanju snaga,kada već to ne mogu kroz evro takmičenja zbog suspenzije.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Deki Stanković dovodi Di Natalea na “Marakanu“?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06

Dnevni list Sport piše da bi prijateljski meč Crvene zvezde i Udinezea mogao da se igra tokom reprezentativne pauze u novembru..Posle gostovanja kod Spartaka u Moskvi, te Borca u Banjaluci, navijači Crvene zvezde konačno bi mogli da dočekaju i jednu pravu evropsku utakmicu u Beogradu. Naime, prema...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.