Izvor: Danas, 26.Sep.2022, 16:20

Analiza: Šta bi se desilo da Putin baci nuklearnu bombu?

Kako su njegove snage počele da se povlače iz Ukrajine, ruski predsednik Vladimir Putin ponovo je zapretio nuklearnim oružjem, verovatno taktičkim nuklearnim oružjem. U svom prošlonedeljnom govoru, on je upozorio da će "u slučaju pretnje teritorijalnom integritetu zemlje i u odbrani Rusije i ruskog naroda sigurno upotrebiti sve raspoložive sisteme naoružanja. Ovo nije blef", piše CNN.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Što bi se dogodilo da Putin baci nuklearnu bombu?

Izvor: B92, 26.Sep.2022

Kako su njegove snage u Ukrajini počele da se povlače, ruski predsednik Vladimir Putin je ponovo zapretio nuklearnim oružjem, verovatno taktičkim...On je u prošlonedeljnom govoru upozorio da će "u slučaju pretnje teritorijalnom integritetu zemlje i u odbrani Rusije i ruskog naroda sigurno upotrebiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.