Predsednika Zvezde biraju i Putin i Đoković

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednika Zvezde biraju i Putin i Đoković

Crvena zvezda je na zvaničnom sajtu objavila spisak glasača, koji će na izborima od 26. do 28. maja, imati mogućnost da izaberu novog predsednika i članove klupske Skupštine.

Na osnovnom spisku nalazi se 9.446 imena, reč je o punoletnim članovima sa uredno plaćenim članarinama. Najviše ih je, naravno, iz Beograda, ali ima ih od Adelejda u Australiji do Santa Monike u SAD–u!
Mogućnost da glasaju imaće i počasni članovi, njih ukupno 111. Među njima, zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je nalaze se premijer Rusije, Vladimir Putin, koji je člansku kartu dobio prilikom prošlogodišnje posete Marakani, kao i teniser broj jedan Novak Đoković.
Na spisku počasnih članova naleze se još, recimo: nekadašnji asovi Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Dušan Savić, Jovan Aćimović, Dragan Stojković, Darko Pančev, Nemanja Vidić i Nikola Žigić, sadašnji šef struke Robert Prosinečki, bivši treneri i igrači Slavoljub Muslin i Zoran Filipović, doskorašnji košarkaš Milan Gurović i vaterpolista Aleksandar Šapić, glumci Velimir Bata Živojinović, Dragan Nikolić i Ivan Bekjarev, književnik Matija Bećković, muzičari Bora Đorđević i Momčilo Bajagić Bajaga, folk pevači Miroslav Ilić i Marinko Rokvić, zatim Miki Jevremović, Leontina Pat, Ivana Peters, Ivan Zeljković, Milan Kalinić...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednika Zvezde bira 9.500 članova

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2012

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je danas na svom sajtu spisak članova koji će imati pravo da glasaju na izborima za novog predsednika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zvezda objavila ko ima pravo da glasa na izborima

Izvor: Sportal.rs, 10.Feb.2012

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je na svom sajtu spisak članova koji će imati pravo da glasaju na izborima za novog predsednika.Na biračkom spisku nalaze se imena i prezimena 9.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.