Zvezde Granda: Jovana Starovlah naježila žiri! Karleuša - Izgledaš kao pače!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Jovana Starovlah naježila žiri! Karleuša - Izgledaš kao pače!

Jovana Starovlah u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda uspela je da svojim vokalom oduševi žiri i bukvalno ga naježi, ali je izazvala i žustre komentare Jelene Karleuše na račun svog izgeda.

Mlada takmičarka Zvezde Granda, pesmom Zorice Brunclik fascinirala je sve, dok je drugom pesmom učvrstila svoje glasove i obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja. Ipak, kada se zid podigao usledili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su komentari, a prednjačila je Jelena Karleuša, koja se osvrnula na Jovanin izgled: "Da bi uspeo u šoubiznisu pored toga što znaš da pevaš, moraš lepo i da izgledaš. Sada deluješ kao neko pače, potrudi se da u narednom krugu se pretvoriš u labuda", rekla je Jelena i nastavila:

"Meni je jedna pevačica, kuma od Viki izjavila na početku moje karijere da nikada neću biti zvezda, ali eto dokazala sam da mogu i to da postanem", zaključila je.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.