Taksisti na ispitu 1. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 17:23

Taksisti na ispitu 1. jula

Komisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi prevoz i o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate da će pismeni deo ispita biti održan 1. jula 2020. godine, a usmeni deo ispita 3. jula 2020. godine u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina br. 2 sa početkom u 14.00 časova.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispiti za buduće novosadske taksiste 1. i 3. jula

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 08:26

Ispiti za buduće taksiste o poznavanju taksi propisa i grada održaće se 1. i 3. jula u zgradi Skupštine grada u Žarka Zrenjanina 2...Pisani deo ispita polagaće se 1. jula, a usmeni 3. jula...Oba ispita počeće u 14 časova...Autor: 021.rs..Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.